emer Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 j.w Jeżeli modis czy admini usuwają posty uzytkowników - a robią to i to dobrze - to prosiłbym aby został jakiś ślad po nich. Jeżeli nie w danym topicu, to chociaż informacja dla takiego usera ze jego post został usunięty - może jakiś automat aby modis nie musieli pisać ręcznie do takiego usera któremu usunieto post ... Prosiłbym też aby modis zbyt lekką ręku nie usuwali postów które może tylko na pierwszy rzut oka nie są związane z tematem - jest to w końcu forum i jakas róznica zdań wręcz wymagana aby dyskusja rozwijała się, a pewna róznica poglądów chyba jest dozwolona ... A jeżeli taki post jest faktycznie beznadziejny, to na pewno dany gość dostanie odpowiednią reprymende od samych userów lub zostanie po prostu zignorowany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W sumie dobry pomysł. Na innych forach zawsze dostawałem informacje o przeniesieniu/usunięciu tematu/posta. A tak nie wiadomo co sie z nim stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 1. Posty usuwane są ZAWSZE z konkretnej przyczyny. 2. Usuwane posty zawsze trafiają do KOSZA, do którego mają wgląd tylko modzi i admini i na życzenie usera pokazują i odpowiadają co było nie tak w poście 3. Nasze forum posiada kilkaset tysięcy postów, kilka tysięcy użytkowników i prowadzą je ludzie, którzy na codzien zazwyczaj pracują na dość poważnych i wymagających stanowiskach, mają rodziny i domowe obowiązki i nie mają zbytnio czasu na wysyłanie każdemu userowi informacji o usunięciu jego postu, gdyż nie chciało mu się przeczytać regulaminu lub wali OT non stop. W takiej sytuacji post lub temat jest usuwany - patrz pkt 1 Co mogę doradzić? 1. Przeczytać uważnie regulamin 2. Nie nabijać zbędnych OT Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a ja nie czyszcze bukłaka ... Dla mnie smiszne wydaje sie noszenie picia na plerach - od tego jest bidon i uchwyt na niego na rowerze ... wink.gif I to jest twój post do tematu - [buklak] Czym czyscic ? Nie posiadasz bukłaka, to po co wypowiadasz się w temacie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No i to TEŻ jest post - może byłby zignorowany a może oberwałoby mi sie o innych ... A ja przypomne Szanownemu MASTERowi tytuł tego topicu: "[usuwanie postów] se można szukać ..." - gdzie sens, logika i merytoryczność wypowiedzi Pana Mastera? Ja zakładałem ten topic nie aby podtrzymać topic o bukłaku i sensie mojej wypowiedzi, ale o tym że nie moge znaleźć później gdzie pisałem ów post - a jak ktoś zauważył, KOSZ moze przyjąć wszystko, a moja głowa niestety nie, a mam tyz wiele osobistych i zawodowych obowiązków aby spedzać za dużo czasu na szukaniu topica gdzie coś pisałem (tytuły topiców sa czasem tak podobne). Ogladam teraz Komisje Rządową (w pewnym sensie jest to moja pracą) i przypomina mi to troche narzucanie swojej "jedynej słusznej racji" w wykonaniu PiS ... edit - właściwie jakis inny modi powinien usunąć post P.Mastera z powodu wypowiedzi nie na temat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Września 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moze po prostu będzie latwiej, kiedy userzy bądą mieli wgląd do kosza ? Bo ja ciagle dostaje glupie maile w tym stylu i juz mam dosc odpowiadania, zeby przeczytal zasady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Też tak sobie pomyślałam ... Pozdrówko zachęcające do dyskusji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Tak mnie interesuje na jakiej zasadzie zamyka sie tematy ? Tak sobie gawędziliśmy w http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...iew=getlastpost aż tu nagle blokada tematu - i to po chamskich słowach, do których nie moge sie nawet odnieść ... --- Takie chamstwo tylko za to, że kolega nie potrafi odpowiedziec na jedno pytanie "kiedy" a w zamian za to obraża i ciągle wmawia ze jestem przeciw wzorom jakimś (absurd - bo pytam o prostą sprawę "kiedy ma to miejsce" a nie neguje tego). Podobnie ma sie sprawa z kolejnym tam przykładem - moment bezwładnosci, kolega przeinacza na końcu przykład sprowadzają go do absurdu i daje obelgi. Albo dajcie mozliwosć odp albo usuncie wsio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Września 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja tam nie wnikam w moderację, zajmuję się raczej stroną techniczną, ale rozumiem modów. Jeżeli chcesz pogadać o pierdołach, to masz forum z innej beki. Skoro robi się z tematu OT, to nie ma sensu, żeby go kontynuować. Tak jest na wielu forach. Ktoś szuka informacji, wchodzi na temat i oczekuje, że będzie rozwiązanie a nie gadka o bramach garażowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.