verul Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Witam, Ostatnio pogoda nienajgorsza, powiedzialbym nawet ze na rower idealna wiec trzeba to jak najszybciej wykorzystac. Kto chetny na wspolna jazde? Ustali sie punkt zbiorki i trase. Poniewaz ludzie sa z roznych stron Poznania, mozna sie np spotkac przy Marychu badz innych charakterystycznych punktach (ja dojade prawie wszedzie). To zalezy glownie od trasy. Jezeli o mnie chodzi to dojade prawie wszedzie w granicach Poznania i moge sporo jechac bo jestem glodny roweru Jedyne trasy jakie znam to rusalka-strzeszynek-kiekrz-tarnowo podgorne; puszcza zielonka z Dziewicza Gora; cytadeli i malty nie licze bo to sie objezdza rowerem w 10 minut. Na inne trasy chetnie pojade ale poniewaz nie znam to nei moge zaproponowac. Jesli chodzi o czas to w zasadzie caly ten tydzien. Tak wiec decydujcie sie jak najszybciej bo wiecznei pogoda taka nei bedzie
RafalB Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 http://cyklista.org/ 9 rano przy "Starym Marychu" do Kornika.
nikodem Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 jestem chętny! ale jakoś zbiórka w okolicach Strzeszynka , Rusałki, Kiekrza . Popołudnie weekendu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.