kubazzz20 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Poproszę o wycenę tego trekkinga, rower mam od 2 lat, od tamtego czasu przejechane ponad 2 tys km. Wszystkie części Shimano Acera, zdjęte obie przerzutki i tylny hamulec, skrócony łańcuch na przełożenie 2x5. Do roweru oczywiście dorzucam zdemontowane części oraz oryginalne błotniki, osłonę na łańcuch i bagażnik. Koła 28 cali. http://imgur.com/a/hMIDg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Z 200zł, może 300zł jakbyś go "skompletował". Generalnie koza jakich mało, na dodatek bez chwytów, zdemontowany osprzęt itp...Są amatorzy co tego typu rowery kupują, ale generalnie powiem brzydko że na złom on się nadaje. Edytowane 18 Lipca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubazzz20 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Miło mnie zaskoczyłeś Właśnie liczyłem na 200 zł (mogę dokupić piankowe chwyty za 15 zł lub owijkę w takiej samej cenie, generalnie miałem kiedyś białą owijkę i bardzo fanie to wyglądało, ale bardzo długo się ją nakłada), tutaj link do ogłoszenia http://olx.pl/oferta/rower-trekkingowy-turystyczny-meski-28-cali-single-speed-okazja-CID767-IDgyLgf.html za taką cenę wystawiłem jakiś czas temu, mam ponad tysiąc wyświetleń i kilka obserwacji, tylko jedna osoba napisała, ale zaproponowała 100 zł.. Może wiesz jak mi pomóc w sprzedaży? Jakieś sposoby? Edytowane 18 Lipca 2016 przez kubazzz20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Rower używany jest warty tyle ile za niego ktoś jest w stanie zapłacić, może się ludzie nauczyli w końcu żeby tego typu wynalazków nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi