Skocz do zawartości

[Rower] uniwersalny rower <1300zł i pytania

Zap

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka, zacznę może od tego że słaby ze mnie rowerzysta i mało się znam w tej dziedzinie więc prosił bym o zrozumienie. 

Pytanie podstawowe mam 18 lat, 170 cm wzrostu, ok. 77 cm długości nogi od krocza do ziemi i szukam roweru do 1300 zł dla mnie czyli raczej niedzielnego rowerzysty jeżdżącego w większości po normalnych drogach i chodnikach ale zdarzają się też drogi leśne (ale bez hardcoru). Chciałbym już bardziej rower na te 2-3 lata, ale nie znam się za bardzo, może być zarówno nowy jak używany ale w bardzo dobrym stanie i tu kolejne pytanie, wolał bym zobaczyć rower przed zakupem więc  chciałbym go kupić w Poznaniu i okolicach. Lecz nie wiem gdzie go kupić, zna ktoś/ poleca jakiś dobry sklep w pobliżu? fajnie by było jak były by od razu podane linki do jakiś sklepów ale nie obrażę się jak ktoś poda sam model roweru. Myślałem nad Rometem Orkanem 3.0 2015 ale sprzedaży raczej nie ma w Poznaniu. Z góry dzięki za wszelką pomoc :)      

Napisano

Czytać, czytać i jeszcze raz czytać zanim się napisze 1001 wątek o takim samym "problemie" ....

Jest specjalny dział - "zakup roweru za kwotę ..."   - wsadzenie tego pytania do strefy testów to pomyłka....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...