firzu Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Chciałbym się dowiedzieć czy Waszym zdaniem warto kupić tą przerzutkę a jeśli tak to za ile :question: Niby licytuje ale nie jestem do końca pewno czy lepiej nie kupić nowej X-7 albo dorzucić trochę kasy i o nowe X-9 się pokusić. Początkowo chciałem xt-ka ale brak dobrych manetek na 8 mnie zniechęcił :025: Wracając to tej X-9, może jakiś Wasz znajomy ją opycha albo ktoś z forum :question: 500 km to niby dużo nie jest ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitusg Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ja bym nie kupował używanej, jeżeli stać Cię na nową. Nigdy nie wiadomo jak była traktowana i czy rzeczywiście działa idealnie. No i na nówkę będziesz miał gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_igi Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Moja przerzutka (może nie tak wysokiej klasy, bo alivio) po 500 kilometach już tak średnio chodzi, lepeij troche dołożyć i kupić nową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firzu Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Już ją kupiłem. Może rzeczywiście nowa byłaby lepsza ale pocieszam się faktem, że koleś rzeczywiście X-0 kupił Skoro to jest prawdą to moze reszta też będzie Niestety teraz nie będę miał okazji jej przetestować bo muszę jeszcze jakieś manetki kupić :025: Kasy może by mi stykła żeby w tym miesiącu kupić ale trzeba sobie coś na czarną godzinę zostawić. Spadam do serwisu Judytę montować Dzięki za rady. Mozna już zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Alivio to nie X-9 wiec nie dokonca jest sens porownywac. Ja 80% mam na uzywkach i nie zaluje ze kupowal , bo tak stac mnie bylo an cos fajnego i dobrego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firzu Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja raz się przejechał na hamulcach z allegro :029: Kupiłem srama 7 i go wyregulować nie mogłem. Mam nadzieje, że tym razem nie będzie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.