SzeS Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Witam Chciałbym złożyć rower mtb street ale nie jestem obeznany w temacie na tyle żebym sam podejmował się zakupu wszystkich podzespołów. Na ten moment mam tylko ramę "NS BIKES 2015 MAJESTY PARK" prosiłbym o pomoc wyborze kolejnych części.
piciu256 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Amortyzator czy sztywny? Będziesz mocno go katował? Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
piciu256 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 To internety i znani streetowcy mówią że najlepszy jest manitou Circus (tanio- expert, lekko ale drożej pro) oraz rock shox pike DJ Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
barbapapa11 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Latwiej bedzie, jezeli umiescisz temat w odpowiednim dziale, rama nie jest fs, a priorytetem w skaldaniu tego typu roweru nie jest mimo wszytsko waga.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.