syrzk Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Witam wszystkich. Mam problem z pulsometrem Polar s 710 kupiłem go dosyć tanio (za połowę ceny nowego) ale nie posiada oprogramowania ani podstawki do transmisji danych . Z tego co wyczytałem irda nie może być inna tylko z polara na innych brak jest transmisji . Czy wie ktoś gdzie można dokupić oprogramowanie do niego oraz irdę i za jaką kasę .
skrzynia Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Jeśli masz model bez "i" na końcu IrDA faktycznie musi być Polara - koszt ~150zł u dystrybutora - http://sportkonsulting.pl/ Jeśli chodzi o oprogramowanie, to nie wiem czy można je dokupić osobno. Do Polarów z S-serii zawsze dają w zestawie...
syrzk Napisano 12 Września 2006 Autor Napisano 12 Września 2006 Witam Jest bez i więc trzeba kupić , cena jest w miarę dostępna . Tylko bez oprogramowania to irda nie jest do niczego potrzebna . Skrzynia nie orientujesz się czy dystrybutor nie sprzedał by oprogramowania ? Zawsze może się zgubić lub uszkodzić a wtedy powinna być możliwość dokupienia . Pozdrawiam.
elbrus1985 Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 witam ja mam polara s710 do sprzedania za 700 zl moze jeszcze cos do zjechania z ceny jak cos to na gg 4050268
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.