Hynhus Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 (edytowane) Wczoraj zakupiłem lampkę rowerowa przednia model Sun Stron II 2000 LUMENÓW. Kupiona od przedstawiciela firmy http://blacksun2.com na zawodach TRIATLONOWYCH organizowanych w Hamburgu. Poniżej fotki lampki, wkrótce testowanie i krótki opis z wrażeń użytkowania. W skład zestawu wchodzi: - lampka z diodą 2x Cree XM-L2 U2 o mocy 2000 lumenów. - 2x gumowe zielone mocowania na kierownicy. - uchwyt do mocowania na kasku -Akumulator w pokrowcu z rzepami o mocy 4.4 Ah -Ładowarka Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Lipca 2016 przez Hynhus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 I jak tam ta lampka? robiłeś juz testy ? Podziel sie wrażeniami i ile za nią zapłaciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynhus Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 I jak tam ta lampka? robiłeś juz testy ? Podziel sie wrażeniami i ile za nią zapłaciłeś? Lampka pierwsza klasa... Jest bardzo wydajna o szerokim polu świecenia. Testy robiłem ale nie posiadam foto, zrobię przy następnej wyprawie okolice weekendu. Zapłaciłem 80euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynhus Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Tak jak mówiłem że wstawię foto z testu lampki więc kilka poniżej z krótkim opisem:pierwsze zdjęcie robione przy zerowym oświetleniu lampki jak i Samsung galaxy s6. to zdjęcie na pierwszym stopniu około 10% mocy czyli 200 lumenów podane według producenta. 2 stopień 40% mocy lampki 800 lumenów. 3 stopień 70% mocy 1400 lumenów. 4 stopień 100% mocy 2000 lumenów. zdjęcie bez lampki i oświetlenia samsung galaxy s6. 1 stopień 10% 2 stopień 40% 3 stopień 70% 4 stopień 100% Mam nadzieję że zdjęcia są zadowalające. A jak pojawią się jakieś pytania chętnie odpowiem. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi