avenger Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Witam. Pisałem już na forum w dziale dotyczącym kół lecz nie uzyskałem odpowiedzi. Pytanie dotyczy czy koła Shimano WH RS30 wytrzymają wagę 90kg oraz czy obsłużą kasetę 8rz. Martwi mnie ilość szprych która jest mała. Za odpowiedz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 tak , te koła obsłużą 8 rzedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avenger Napisano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 A jeśli o wagę moją czyli 90kg wytrzymają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 koła ważą prawie 2kg więc powinny dać rade pomimo małej ilości szprych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.