reba29er Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 nowe spece dopiero w pazdzierniku "In Stock 29/09/2016" https://www.evanscycles.com/specialized-epic-ht-expert-carbon-world-cup-2017-mountain-bike-EV279769 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Część modeli już jest dostępna. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reba29er Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Część modeli już jest dostępna. Ktoś, coś? w pl z epic ht co jest na teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Epic ht alu w M i L kazdy kolor od ręki. Reszta modeli większość w połowie września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Czy moglibyście Panowie z łaski swojej wszystkie kwestie dotyczące handlu załatwiać na PW. Tym bardziej z kolegą szanownym @reba co to już kupuje i kupuje i uja kupić może. Jakoś nie mam ochoty na ciągnące się jak gil z nosa jego pitolenie w kolejnym temacie czy potencjalne rozważanie "biedackiej" wersji jakiegoś Szpeca. Jak tylko mi to przeszkadza to sorki i kontynuujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Bije się w pierś i nie będę tak precyzyjnie poruszał tematów około handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Pany i Panie zapraszam na https://www.facebook.com/events/1850863571810333/ Będzie można co nieco polatać na ciekawych sprzętach. Sporo S-Worksa wszelakiej maści, trochę elektryki na sztywno i na fullu. I w sobotę ok 16 odwiedzę stoisko to będzie można trunek ogarnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingo Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Wypadałoby pokazać coś z nowości 2017 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Red eTape, Eagle, Sequoia, Turbo Levo FSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimywheel Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 ja jeżdżę na tym Roubaix sprzed rewolucji, wcale to jeździć nie chcę stąd to moje wewnętrzne napięcie, zmienię i zacznę zdobywać komy, taki mam plan. Mógłbyś rozwinąć temat? Wkładki nic nie dają? Bo spotkałem się tez z opiniami, że rower "pływa" i jeździc sie na tym nie da Sam nie miałem okazji przejechać sie na Roubaix stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Słyszałeś kiedyś o ironii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimywheel Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Słyszałeś kiedyś o ironii? Nie, ale poszukam na wikipedii, może coś będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 faktycznie trochę ironiczna była ta moja wypowiedź, nie zamierzam zmieniać da się na tym starym Roubaix jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Mógłbyś rozwinąć temat? Wkładki nic nie dają? Bo spotkałem się tez z opiniami, że rower "pływa" i jeździc sie na tym nie da Sam nie miałem okazji przejechać sie na Roubaix stąd moje pytanie. Może i komuś "pływa" ale to jego sprawa Ja tam widzę a raczej czuję same zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2016 No dobra, mamy 0909, artykuły pewnie na całym świecie już w pogotowiu (hehe np na cyclingtips.com wyświetalją się zdjęcia w przeglądarce ale artykuł jeszcze jest zablokowany) ale zdjęcia można już wyłapać... Jakieś artykuły też już się wyświetlają...Bardziej aero bo taki trynd....Czy tu na pewno coś działa czy to tylko zacisk sztycy?Za to przód stracił zertza? Nie widać też "miejsca" na pracę widelca. Z tyłu elastyczne widły, sztyca z wkładką a przód?? Chyba nie powiecie, że to mostek działa góra/dół jak w szalonych latach '90? (tak sobie pomyślałem patrząc na tą podkładkę pod mostkiem ), ale może? W końcu i ta podkładka i ten dziwny przycisk szary przy sterach...hahahaha, znalazłem, patrzcie, tak wygląda rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimywheel Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Czy tu na pewno coś działa czy to tylko zacisk sztycy? Oglądając filmik promocyjny mozna wywnioskować, że coś tam może działać Edytowane 9 Września 2016 przez jimywheel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Co do kierownicy fakt osadzenia na łożyskach igiełkowych (podobno) sugerowałbym dużą sztywność boczną (a la headshock), której rozwiązaniom w lata '90 brakowało - za to brawa. Ale brak elementów tłumiących (elastomer?) i fakt, że rowerem łącznie z nogami nadal mocno telepie (czyli mięśnie nóg cały czas muszą tłumić wstrząsy) trochę dziwi. To taki bardzo mocny krok wstecz w nowym wydaniu (zarówno koncepcja tłumienia kiery jak i siodła i sztywnej ramy są od dawna). Zadziwiające.Aha, mały wielki plus - spec jako chyba jedni z pierwszych globalnych powoli przyznaje, że pressfity to jedna z większych porażek jakie ostatnio dotknęły wyczynowego sprzętu. Nowy roubaix na gwincie - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimywheel Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) A to czarne coś w okolicach suportu do czego służy? No i filmik z sprezynką Edytowane 9 Września 2016 przez jimywheel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2016 ..to czarne to nic innego jak pojemnik na duperszfance, u nich zwie się to SWAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 przekombinowane, nie będę zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Dokładnie, a też już pisałem o 10 sztuk dla żony, teściowej i dzieci. Cannondale całe lata temu wprowadził szosowego headshoka własnie pod tą trasę i ..temat umarł.Za to podsiodłówka w nowym roubiaxie to żywcem zerżnięty pomysł z treka (tak na boku - tam to dopiero przekombinowali), tylko w innej oprawie.No ale się dzieje przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Przepiękny ten rower.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Roubaix nigdy mi się nie podobał. A ten pasuje do rodziny jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 hahaha ale rewolucja. no no, czapki z głów. sprężynka w sterach. już większa rewolucja na głowach modeli - zaczęli nosić okulary spawalnicze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Bikeradar dał 5/5, więc to na pewno jest rewolucyjne i jedynie słuszne rozwiązanie. Podobnie, jak SWAT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi