lenoxs Napisano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2006 odrkęciłem suport i nasmarowem gwinty i już nic nie strzela. Tylko ten suport nie był nowy i poprzednik zepsuł miski (nie miał odpowiednich narzędzi di przykręcania). Czy można dokupić oddzielnie nowe miski do suportu truvativ giga pipe team dh 118mm jeśli tak to proszę napisać gdzie na necie można dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 moj suport tez wydaje dziwne dzwieki, jutro oddaje go na gwarancje, ciekawe co z tego bedzie. Sztyca nie strzela, Suport i korby dokrecone kluczem dynamometrycznym, zobacze co bedzie jak przysla drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ale co dostane gdzieś oddzielnie miski do tego suportu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 popytaj w sklepach czy nie maja misek. W miescie gdzie chodze do szkoly w sklepie rowerowym maja duzo osobnych czesci, wiec i moze u Ciebie beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 byłem się popytać w sklepach ale mają tylko nieoryginalne. Nie wiem czy by pasowały ale za to były tanie bo 8zł za komplet. Ale myśle że lepiej nie kupować podrubek bo mogą nie pasować a może i uszkodzić suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dlaczego maja nie pasowac? Mowisz im jaka masz dl. mufy i takie Ci dadza ,a prawdopodobnie masz 68mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 bo ja mam jeszcze suport VP na kwadrat i tam miski są krótsze więc nie zaszły by na łożyska w suporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To kup sobie nowy suport i nie będzie problemu . Nie jest to straszny koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ale poco jak suport jest w nienaruszonym stanie (oprócz tych misek). W sumie to na razie mogę jeździć na nich (są lekko skrzywione- oczywiście miski) ale nie wiem czy nie będą się odkręcać i zaczynać strzelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 mi coś strzsznie strzelało w sztycy podsiodłowej, wyjąłem, nasmarowałem lekko towotem , zacisk też, ogólnie każde możliwe połączenie części nasmarowałęm. Włożyłem sztyce, zacisnąłem i cisza jak makiem zasiał. może suport ma za "sucho" spróbuj to na smar skręcić solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.