wiew Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam Posiadam kobre sauntora taka jaka jest montowana domyślnie do authora 3 blaty. Dziś chyba sie przejechałem na tym bo spadł mi 3 razy łancuch i przy ladowaniu i byłą gleba za kazdym razem. Jak założe 1 blat zamist 3 a z tyłu bee miał 8 to jak bedzie mis ie jeździło ostrym XC lub po szosie troche bo też czasami musze? I jaki miał by to być blat, korba Cena do 300zł JAkc os prosze pisać na gg 9459982 BArdzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Według mnie jak chcesz jeździć XC to montowanie z przodu jednego blatu nie jest najlepszym pomyslem. Jak już musisz to kup sobie taki napinacz, który działa z przezutkami i coś powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A są takie??? Dzis gadałem na żywo z kilkoma osobami i nikt nie wspomniał o tym. Tak czy siak korbe musze wymienić bo przy mojej jeździe ona nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Bo taki napinacz pod 2-3 blat az tak dobrze sie nie sprawdza i zdecydowanie 1 blat + napinacz jest lepsze. Jesli masz na mysli wycieczke typu 20-30-40 km to na jednym blacie np 38 bedzie ok a przelozenia uniwersalne dosyc. Gorzej z podjazdami bedzie ale cos za cos niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 I tak używam tego środkowego blatu. Przysłowiowej jedynki nie używam wcale, trójki zresztą też. A co polecacie z korb i blatów ?? tak 350 zeta Jakaś BMXowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.