Gość Szymon Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Mam rower taki jak w temacie z piastą Joy Tech D142TSE i nie wiem jaki szybkozamykacz do niej pasuję 145mm czy 185mm a muszę wymienić bo się pogiął po tym jak przysnąłem za kierownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 145mm powinna być odpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michul3k Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Jak właśnie to odpowiednio zmierzyć ? Mam stary rower i chciałbym z przodu zamontować na koło szybkozamykacz aby moc szybciej ściągać koło do transportu ale mam dylemat w wyborze długości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 bo jak mierze to mi z 20 cm wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Potrzebujesz standardowego zacisku QR9 pod piastę 135 ( http://allegro.pl/kola-zaciski-251526?a_enum%5B306%5D%5B2%5D=2&price_to=40 z tego będzie pasował każdy ) , długości mogą być podawane różnie w zależności od sposobu pomiaru - czy samą ośkę , czy całość z szybkozamykaczem stąd rozbieżności w wymiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/kola-rowerowe/zaciski-kol-rowerowych/p,zacisk-piasty-x-country-accent,46859.html będzie pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Szymon
Mam rower taki jak w temacie z piastą Joy Tech D142TSE i nie wiem jaki szybkozamykacz do niej pasuję 145mm czy 185mm a muszę wymienić bo się pogiął po tym jak przysnąłem za kierownicą
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.