kiler8875 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Witam zakupiłem te oponki dużo dobrego o nich słyszałem lecz w internecie zero opini.. Ktoś ma ? Jak się spisują ? opony 25'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Opony lekkie to plus. Model wyścigowy, ze wszystkimi plusami i minusami. Do codziennej eksploatacji na polskich asfaltach zdecydowanie nie polecam. Zeszmacilem trzy sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler8875 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 @@tobo, Serio aż tak słabe ? Po ilu km koniec żywotności ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Nie wiem, moje były trafione przy bardzo małym przebiegu, dalekim od zużycia. Do tego niski komfort toczenia który dla mnie ma duże znaczenie. I mnie asfalty są dobre, więc zastanawiam się co.Może być na gorszych. Mam też r2 i bardzo je lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.