Gluza Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam posiadam amortyzator spinner 300 air 29er http://8.allegroimg....2/65/6333126584 taki jak w linku i mam pytanie amortyzator jest napompowany do min i praktycznie wcale nie tłumi ledwo co się ugina (jest odblokowany) dzisiaj spróbowałem i psiknalem wd40 zaczął pracować pięknie i czy możesz mi poradzić czym go psikać ? ewentualnie co zrobić żeby tłumił jak powinien ? Dziękuje i pozdrawiam P.s wiem WD40 się nie nadaje ale jedyne "smarowidło" pod ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 zrób mu serwis, zalej kąpielą olejową to nie będziesz nic musieć psikać (po 10ml oleju np. silnikowego na goleń- zapewni smarowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wd40 to nie smar! Kiedy go ostatni raz serwisowałeś? Jeśli dawno to musisz to zrobić jak najszybciej bo później może już być za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) wd 40 jest najlepsza drogą do zakupu nowego amortyzatora ( nie robi się tego w żadnym wypadku, bo ten preparat nie jest smarem) edyta: kolega wyżej był pierwszy. Edytowane 14 Lipca 2016 przez mrnobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gluza Napisano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wd40 to nie smar! Kiedy go ostatni raz serwisowałeś? Jeśli dawno to musisz to zrobić jak najszybciej bo później może już być za późno no dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Gluza-rozczulasz mnie......i dziwisz się, że Ci nie działa ten amortyzator.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gluza Napisano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Polecacie jakiś serwis który zrobi to porządnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurczakNorris Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 BluePill z Łodzi, oni sprzedają i serwisują amortyzatory tej firmy. Sam tam swój (reason RLC 26) wysyłałem parę lat temu. Firma jest OK, pytałem parę tygodni temu o dokumentację swojego widelca, bez problemu wysłali rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi