ullortnaci Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Mam problem z przerzutką w rowerze Kands Energy 1300. Jest to Alivio, po wyczyszczeniu łańcucha i ponownym założeniu zamiast napinać go luzuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Bo masz źle założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ullortnaci Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Akurat teraz mam założone inaczej, bo przed zmianą położenia było tak samo, ale spróbuje się tak ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 panie kto to panu tak spartolił po pierwsze źle założony łańcuch, jak to nie pomoże to tylko źle złożony wózek, co z racji że go nie rozbierałeś jest niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Coś namotałeś, odegnij przerzutkę palcem, jeżeli sprężynuje to jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wybaczcie moje czepialstwo, ale jak można być tak nieporadnym ? I nikt mi nie powie "ja jestem nie techniczny, ja sie nie znam na rowerach", bo kurna chata masz google, skoro tu trafiłeś, wystarczy 10s szukania by znaleźć to co trzeba i nie robić z siebie niedorajdy publicznie ... serio nie trzeba wiele. I tłumaczenie ze ja przecież nie znam słów kluczy jest tylko pogrążaniem siebie, bo wystarczy wpisać w google "rower górski przerzutka" i w obrazach masz pierdylion poprawnie złożonych rowerów gdzie widać wszystko jak na dłoni. Czy robienie z siebie inwalidy umysłowego jest teraz na topie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wybaczcie moje czepialstwo, ale jak można być tak nieporadnym ? I nikt mi nie powie "ja jestem nie techniczny, ja sie nie znam na rowerach", bo kurna chata masz google, skoro tu trafiłeś, wystarczy 10s szukania by znaleźć to co trzeba i nie robić z siebie niedorajdy publicznie ... serio nie trzeba wiele. I tłumaczenie ze ja przecież nie znam słów kluczy jest tylko pogrążaniem siebie, bo wystarczy wpisać w google "rower górski przerzutka" i w obrazach masz pierdylion poprawnie złożonych rowerów gdzie widać wszystko jak na dłoni. Czy robienie z siebie inwalidy umysłowego jest teraz na topie ? Ostre słowa ale prawdziwe... Niestety teraz przy napotkaniu najmniejszego problemu ludzie zamiast próbować rozwiązać go samodzielnie, walą od razu na fora i inne serwisy. Każdemu zdarza się zadać głupie pytania itd, ale niektóre już przekraczają pewne granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.