Skocz do zawartości

[Przerzutka tylna] Alivio ARDM430SGSL zamiast napinać luzuje

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Wybaczcie moje czepialstwo, ale jak można być tak nieporadnym ? I nikt mi nie powie "ja jestem nie techniczny, ja sie nie znam na rowerach", bo kurna chata masz google, skoro tu trafiłeś, wystarczy 10s szukania by znaleźć to co trzeba i nie robić z siebie niedorajdy publicznie ... serio nie trzeba wiele.

I tłumaczenie ze ja przecież nie znam słów kluczy jest tylko pogrążaniem siebie, bo wystarczy wpisać w google "rower górski przerzutka" i w obrazach masz pierdylion poprawnie złożonych rowerów gdzie widać wszystko jak na dłoni. 

Czy robienie z siebie inwalidy umysłowego jest teraz na topie ? 

Wybaczcie moje czepialstwo, ale jak można być tak nieporadnym ? I nikt mi nie powie "ja jestem nie techniczny, ja sie nie znam na rowerach", bo kurna chata masz google, skoro tu trafiłeś, wystarczy 10s szukania by znaleźć to co trzeba i nie robić z siebie niedorajdy publicznie ... serio nie trzeba wiele.

I tłumaczenie ze ja przecież nie znam słów kluczy jest tylko pogrążaniem siebie, bo wystarczy wpisać w google "rower górski przerzutka" i w obrazach masz pierdylion poprawnie złożonych rowerów gdzie widać wszystko jak na dłoni. 

Czy robienie z siebie inwalidy umysłowego jest teraz na topie ? 

Ostre słowa ale prawdziwe... Niestety teraz przy napotkaniu najmniejszego problemu ludzie zamiast próbować rozwiązać go samodzielnie, walą od razu na fora i inne serwisy. Każdemu zdarza się zadać głupie pytania itd, ale niektóre już przekraczają pewne granice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...