shidoshi Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam, Właśnie kupiłem nowy rower, ale irytuje mnie bardzo jedna rzecz, mianowicie logo marki na każdym podzespole. Rower traci przez to na uroku, stając się zbyt pstrokatym. Chciałbym zamalować szczególnie wielki napis UNO na sztycy siodełka i mostku kierownicy. Co polecacie? Zwykły sprej wystarczy? Czy w razie czego da się to później zmyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Ja polecam czarną taśmę ductape- u mnie akurat idealnie zgrywa się z malowaniem ramy i sztycy, nie wiem jak u ciebie z kolorami ale taśma się na pewno nie zmarnuje nawet jak nie podpasuje do koloru farbę w sprayu nie jest łatwo zmyć- ale się da. ostatecznie można logo zeskrobać bo często jest nadrukowane na farbę, jak w tym filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shidoshi Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Dzięki, ide sprawdzić jak jest w moim Zethosie, ale raczej malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoWal Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Guma w sprayu do malowania swietnie załatwi sprawe. Jak ci sie znudzi łatwo usuniesz zrywajac ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi