Skocz do zawartości

dlaczego zamknieto temat

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o wskazanie na jakiej podstawie zamknieto ten temat, w ktorym miejscu zostal naruszony regulamin ?

z calym szacunkiem ale osobiste zdanie jednego z moderatorow nie jest wystarczajacym powodem do takiej "akcji" od kiedy to moderator jest wyrocznia oceniajca czy cos jest bez sensu czy nie, taka moderacja jest bez sensu !!

z calym szacunkiem ale osobiste zdanie jednego z moderatorow nie jest wystarczajacym powodem do takiej "akcji" od kiedy to moderator jest wyrocznia oceniajca czy cos jest bez sensu czy nie, taka moderacja jest bez sensu !!

To zdanie mówi o wszystkim. Jak pewnie zauważyłeś nie tylko jeden z moderatorów mówił, że ten temat jest bezsensu. Przeczytaj sobie opinie innych forumowiczów. Zresztą moja opinia jest taka sama...

Nie wczytywałem się specjalnie w ten temat ale odniosłem wrażenie że:

1) ludzie mają problem ze zrozumieniem o co chodzi (też mnie to dziwi, ale cusz zrobić...)

2) jest ,,konfliktowy''.

Myślę że w takim przypadku admin może zablokować temat jeśli ma na to ochotę. Tym bardziej

że to forum rowerowe więc drwiny z rowerzystów są nie na miejscu, imo.

Mi temat nie przeszkadzał, ale skoro innym wadził to trudno...

>>tichy

OK ale powiedz mi tylko jedno w ktorym miejscu ktos sie nabijal z ROWERZYSTOW ??

a mi to pachnie prymitywna cenzura... a konfliktowych tematow jest sporo i jakos nikt ich nie zamyka, a nawet gdyby to co wszystko ma byc ladnie jak z obrazka zadnych odmiennych pogladow i zdan ??

masz 29 lat wiec pewnie tez kojarzysz jak to drzewiej bywalo... :)

>> kadargo,

faktycznie lepszym wyjściem było by wywalenie postów które nie zawierają zdjęć i/lub są offtopami,

pytanie co na to skrzynia :P

Na zaprzyjaźnionym forum (gdzie zgłosiłem się na ochotnika jako devel), panuje (w wątkach

gdzie userzy foty zapodają) taka zasada że co ileś postów (~ 20) musi być fota, jeśli nie ma

to obsługa kasuje część postów :D (tych bez fot).

Btw, jak ktoś się lansuje na rowerze to mi nie przeszkadza, ani mnie nie śmieszy;

taki lanser to też rowerzysta (ma rower i na nim choć trochę jeździ).

Oczywiście kolarzem bym takiego nie nazwał.

Myślę że można by założyć podobny temat, ale jakoś mniej kontrowersyjnie

sformułowany, np. ,,moda rowerowa'' :) chętnie bym się dowiedział jak

podrywać panny z siodełka :P

Temat został zamknięty zapewne dlatego, że oprucz ośmieszania pewnych postaw i niektórych userów niczego nowego nie wnosił.

Nie wiem co Cię upoważnia do wydawania sondów na temat kto jest pozerem, a kto nie, ale na tym forum zawsze staram się dażyć wszystkich ROWERZYSTÓW należnym im szacunkiem. Twoja wypowiedź odnośnie blokady intelektualnej części userów nie pasuje do standardów grzeczności go których jestem przyzwyczajony.

Naśmiewanie się z kogoś, kto odstaje postawą od twojego wzorca zachowań uważam za infantylne.

Pozdrawiam

muzycom

• Mod Team

Nie wiem co Cię upoważnia do wydawania sondów na temat kto jest pozerem, a kto nie, ale na tym forum zawsze staram się dażyć wszystkich ROWERZYSTÓW należnym im szacunkiem. Twoja wypowiedź odnośnie blokady intelektualnej części userów nie pasuje do standardów grzeczności go których jestem przyzwyczajony.

Naśmiewanie się z kogoś, kto odstaje postawą od twojego wzorca zachowań uważam za infantylne.

Pozdrawiam

muzycom

I tym pięknym akcentem zamykam ten wątek :excl: Sam także zastanawiałem się czy ten temat powinien pozostać jak widać moje obawy dotyczące tego tematu były uzasadnine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...