Alsew Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Poszukuje opony w rozmiarze 27,5 szerokość 2,1-2,2 z przeznaczeniem na przednie koło i jazdę po lasach, łąkach, korzeniach, piasku i błocie, śniegu . Opona ma być lekka wiec w grę wchodzi tylko zwijanka. W oko wpadły mi te co w temacie i mam dylemat która z nich będzie pewnie spisywać się w takich warunkach i nie będzie zamulac na szutrowej ścieżce. Na tylnym kole Saguaro 2,2. A może macie jakieś inne propozycje w tym typie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Wtb trailboss Vittoria barzo Michelin wild grip'r Z tych agressive to mozesz palnac -hans dampfa lub -wtb viligante. wspominasz o blocie i sniegu-te 2 sa bardzo dobre na takie warunki, ale moga troche zamulac na twardym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Z mojego doświadczenia Rocket Ron bardzo szybka opona, nada się na wszystkie wymienione przez Ciebie warunki. Spisuje się dobrze X-King - według mnie szybsza opona od Rocket Ron ale tylko na asfalcie. W sypkim terenie trochę zarzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Bardziej agressive opony nie przewiduje. WTB Trailboss wygląda ciekawie... W zasadzie to patrzyłem jeszcze na Maxxis Ikon... Asfaltu unikam jak ognia ale szutrowych odcinków mam sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Bardzo fajna choć tutaj nie doceniana Specialized Fast Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Ikon na przód w podane warunki to niezbyt. W błocie ani śniegu się nie odnajduje. Od siebie polecam Barzo, mam na przodzie i guma trzyma bardzo dobrze, czy to szutrowy szybki zjazd czy mokre kamolce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Alsew Tak wtb sie prezentuje z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Od siebie polecam Barzo, mam na przodzie i guma trzyma bardzo dobrze, czy to szutrowy szybki zjazd czy mokre kamolce. Prawdę mówiąc to Barzo jest moim faworytem od samego początku... A jak ona ma się do pozostałych opon o których mowa w tym temacie??? Macie jakiś porównanie z Rocket Ron? X-King i Ikon raczej już odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BulletTime Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Rocket ron ma jakas miekka mieszanke szybko sie sciera,, nawet w terenie niszcza sie klocki . Wiec ja stawiam albo na barzo vittoria albo trailboss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Może przyda się w wyborze http://banachbrothers.pl/index.php/300-kolo-i-guma-rower-marzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.