Skocz do zawartości

trasa Gdańsk-Kaszuby

fugas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Poproszę jakieś warianty w kierunku Kartuz bądź Otomina ze ścieżkami rowerowymi lub ulicami by nie wpakować się na 7 albo dwupasmówki jakies.Jedziemy z sakwami i namiotem.

Napisano

W kierunku Kartuz lub Otomina. Pytanie - skąd? Z centrum Gdańska?

Dawniej jeździłem: od Grunwaldzkiej - Jaśkowa Dolina głównie ścieżka rowerowa. Przez Morenę. Dawny poligon. Przecinka ul. Kartuskiej. Obok jeziorka Jasień i ogródków działkowych. Dalej nad obwodnicą. W lewo w kierunku Szadółek. Tam drogowskazy powinny być na prawo z drogi równoległej do obwodnicy.

Można jechać pociągiem z Gdyni do Kościerzyny. A tam pojeździć po Kaszubach...

Pozdr

Napisano

Ok, dzięki za rady.Tak  z Gdańska. Właśnie myślałem o pociągu bo byłoby bezpieczniej i szybciej.a przeraża mnie ruch uliczny. Planujemy włóczęgę po Kaszubach i na koniec chwilę nad morzem ale nie pchamy się w ścisk tylko na Wyspę Sobieszewską i Mierzeja Wiślana.

Rzeszów pozdrawia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.