padzak Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Witam!Mam poważny problem z dopasowaniem nowych korb do swojej ramy Huffy, a starych nie założę, bo połamałem je przy skidowaniu.Ma ona ponad 35 lat (dokładnie nawet nie wiem ile) i zewnętrzna średnica miski wynosi 55 mm. Od trzech tygodni szukam takich po hurtowniach, sklepach, forach i już zaczynam trochę tracić nadzieje.Może ktoś tutaj wie gdzie dorwę MISKI SUPORTU - ŚREDNICA ZEWNĘTRZNA 55 mm. Dorzucam jeszcze zdjęcie poglądowe jak to dokładnie u mnie wygląda.Czekam na odpowiedzi
Hetman Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 To były jednoczęściowe korby i nazywały się Ashtabula. Czasami się je gdzieniegdzie spotyka. Zastanowiłbym się nad autorską przeróbką pod coś współczesnego, zależy co chcesz założyć.
padzak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Napisano 12 Lipca 2016 Potrzebuję tylko dopasować miski z tą średnicą zewnętrzną, a są bardziej niż niespotykane.Cały suport, korby, zębatka do wymiany.Te korby nie są jednoczęściowe
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2016 Mod Team Napisano 12 Lipca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.