brauszu Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Cześć. Mam na szose około 3000zl. Wolałbym żeby było to coś nowego i na w miarę dobrym osprzecie, słyszałem że do długiej amatorskiej jazdy sora zdecydowanie wystarcza. U mnie w okolicy mam na oku coś takiego : https://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/defy.3/18819/76290/ Za 2600zl. I coś takiego : https://whitehole.pl/p/25/43/haibike-q-race-rc Dla tych którzy boją się wejść w link jest to Haibike Q RACE RC na tiagrze. Co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melek Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Podłącze się pod temat. Mam tak jak kolega wyżej zamiar kupić rower szosowy w podobnym budżecie. Ostatnio jednak oglądałem Unibike Neon na osprzęcie Shimano Claris i Kros Vento 2,0 w cenach sporo mniejszych niż konkurencja. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić skąd takie rozbieżności cenowe. Czy po prostu ramy tych rowerów są słabsze od reszty i szkoda marnować na nie czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Podepnę się pod wypowiedź kolegi wyżej gdyż zastanawiam się nad zakupem właśnie Unibike Neon a Kross Vento 2.0.Budżet mam skromny bo max 2500zł.Mój wzrost to 179cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek79 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Triban- osprzet sory i cena nieco pow 2000 pln - jeszcze zostanie na jakieś akcesoria. Mam akurat Tribana 500 - przelot ok 2500 km - usterek oprócz rozcentrowanego lekko tylnego koła (ważę około 86 kg) jak na razie zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 A coś innego niż Tribany? Chodzi mi po prostu o opinię o tych dwóch wcześniej wymienionych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trumak Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Od niedawna jestem posiadaczem http://www.rowerymerida.pl/produkt968/race-80-rower-merida.html , 1500km zrobione w sklepie za 2670 zł jest to chyba najtanszy rower meridy szosowy na clarisie, po 2 miesiacach jedynie opona mi sie wygiela i poszla do gwarancji a tak po za tym smiga az milo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 A coś innego niż Tribany? Chodzi mi po prostu o opinię o tych dwóch wcześniej wymienionych modelach.Giant z napędem Sory i za tę cenę zupełnie się nie opłaca - dokładasz 100 zł i masz Tribana na 105.Haibike... nie ma takiej strony, ale za 2600 i do tego Tiagra nie brzmi źle. Pytanie jak reszta osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.