yuki80 Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 Dzień dobry, Prosiłbym was o pomoc w wycenie roweru. Rower sprawny, W tamtym roku został wymieniony amortyzator na nowy, po czym rower leżakował w garażu. Również wymieniony został hamulec przedni na v-brake'a ponieważ nie chciało mi się tarczy prostować Tylny hamulec: Avid BB5 Przerzutka tylnia: Shimano Deore Przerzutka przednia: Shimano AceraManetki: Shimano Alivio Zdjęcia: Zobacz całą galerię Cytuj
bukakewarior Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 (edytowane) Max 8/9 stówek jak dobrze zareklamujesz. Rower ma już 10 latek i trochę widocznych otarć Mocną strona są: "kokpit", koła na obręczach dm 24 i korby Truvativa. W sumie niepotrzebnie zamieniłeś bb5 na v-ke- toż to krok wstecz PS. Fast Fred z przodu uchował się od nowości? Edytowane 11 Lipca 2016 przez bukakewarior Cytuj
yuki80 Napisano 11 Lipca 2016 Autor Napisano 11 Lipca 2016 Max 8/9 stówek jak dobrze zareklamujesz. Rower ma już 10 latek i trochę widocznych otarć Mocną strona są: "kokpit", koła na obręczach dm 24 i korby Truvativa. W sumie niepotrzebnie zamieniłeś bb5 na v-ke- toż to krok wstecz PS. Fast Fred z przodu uchował się od nowości? Ja w sumie jeździłem nim tylko po lesie/mieście ew dojazdy do roboty czy na boisko.Hamulec wymieniłem bo tarcza była skrzywiona przez "parkowanie" w stojakach dla rowerów (chyba wiadomo o co chodzi), musiałbym całą tarcze wymieniać więc poleciałem po kosztach. Szczerze mówiąc to myślałem o jakiś 450-500zł za niego. A co do opon to raczej były wymieniane już nie pamiętam dokładnie ale tak w 90%. Cytuj
bukakewarior Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 Z osiągnięciem kwoty, która podałeś nie powinno być problemu. Przeczyść go jeszcze tu i ówdzie i na pewno znajdzie nowego właściciela. Tak z ciekawości zapytałem o te opony, bo wiem,że były seryjnie zakładane Cytuj
yuki80 Napisano 11 Lipca 2016 Autor Napisano 11 Lipca 2016 Z osiągnięciem kwoty, która podałeś nie powinno być problemu. Przeczyść go jeszcze tu i ówdzie i na pewno znajdzie nowego właściciela. Tak z ciekawości zapytałem o te opony, bo wiem,że były seryjnie zakładane oki dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi