dawid86 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 (edytowane) Witam jestem płci męskiej mam 29 lat i szukam chętnych na wyprawę rowerową drogami asfaltowymi. Urlop mam od 18-31 lipca, 2 tygodnie Dzienny dystans mysle ze ok 150-200 km. Spanie pod namiotem na dziko, raz na kilka dni można w schronisku młodzieżowym lub w pensjonacie w celu podładowania telefonów, powerbanków lub zrobienie jakiegoś prania, konkretnego prysznica itp. wszystko do dogadania. Jestem z Katowic. rower szosowy Zabieram mały bagaż. namiot śpiwór Cel: zwiedzić Polskę, może objechać w około, lubie tereny pólnocne czyli morze i mazury- chcialbym tam zajrzeć. Zapraszam do dołączania się tutaj i skladanie propozycji, lub o prywatną wiadomosc na fb ;-) https://www.facebook.com/dawid.delavega Edytowane 10 Lipca 2016 przez dawid86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi