Skocz do zawartości

[Opony] czy możliwa naprawa?

AshaiSun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, dokonałam zakupu roweru miejskiego i dopiero po złożeniu go do całości zauważyłam coś takiego jak na zdjęciu... czy nadaje się to na reklamację? Czym to może być spowodowane i jest możliwość jakiejś naprawy nawet we własnym zakresie?

Jak oddam rower na reklamację to od czekam 14 dni albo więcej to już wolałabym zrobić coś we własnym zakresie... proszę powiedzieć cóż to może byc0f9773e5ab397cb86527e85cb140c1f4.jpg

Napisano

Obręcz z tego co widzę jest idealnie prosta. Jedynie co to właśnie opona jest tak jakby wziąć w dwie ręce i przeciwnie ja scisnac i jest właśnie nierówna. Tylko właśnie sama opona cała ta metalowa cześć wewnątrz jest prosta.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wrzucę zdjęcia jutro z samego rana. Gdyby okazało się, że coś jest zwyczajnie źle założone jaki to może być koszt?

• Mod Team
Napisano

Wygląda na uszkodzenie z którym nic nie zrobisz, miałem podobnie w sporo lepszych oponach :P

Na szybko to możesz spróbować spuścić powietrze i zobaczyć czy dętka nie podeszła i napompować, ale raczej to nic nie da.

Napisano

Czy z takim czymś da się normalnie jeździć czy oddać rower na reklamację? Coś takiego predysponuje do szybszego zużycia czy uszkodzenia? No jestem podlamana kupujesz coś i okazuje się, że nie ma opcji zwrotu towaru tylko reklamacja i czekaj 14 dni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...