dawid Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Obręcze z tego linku to Taurus 2000, podczas wrzucania na stronę zagapiłem się. Piasty na łożyskach maszynowych, aczkolwiek bębenek jest na kulkach, na dojazdy do pracy taki zestaw jest ok
cervandes Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Za dwa zety kupisz przejściówkę z presty na av....
dawid Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 a za 15zł można kupić wężyk do kompresora z końcówką presty
zibzib Napisano 12 Lipca 2016 Autor Napisano 12 Lipca 2016 cervandes, nawet ją mam, miałem ją przy pompce beto do amortyzatora kończę powoli zamawianie, zmieniło się na DT Swiss 533d u daveo z tyłu będzie novatec 042 z przodu force disc i szprychy pillar, jak się zgodzi to napiszę ile za wszystko pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki
zibzib Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Napisano 1 Sierpnia 2016 Mam już pewnie ok. 200 km po lesie na tych kołach i jestem bardzo zadowolony. dla potomnych tył 1261 przód 1045 Wagi bez zamykaczy i osłon dętki. Nie są lekkie ale piasty maszynowe swoje ważą. Jakość samej pracy daveo jak najbardziej ok. Jedyne co mnie denerwuje to głośność bębenka. W lesie jazda na tych piastach powinna być zabroniona. Przy zjeżdżaniu z większej górki aż uszy bolą. Wg mnie producent powinien o tym ostrzegać. Aaaa i jeszcze ta presta. Stosowanie tego dziadostwa powinno być prawnie zabronione. Rozumiem że może wentyl mniej waży i mniej uchodzi powietrze ale jak do tej pory nie zauważałem pompowania tak teraz trzeba się bawić. Czy to normalne, że podłączając wężyk kompresora nie mogę skorzystać z zaworka upustowego (w narzędziu) i spuścić ciśnienie tylko trzeba naciskać samemu "rdzeń" zaworu?
nemo2009 Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Aaaa i jeszcze ta presta. Stosowanie tego dziadostwa powinno być prawnie zabronione. Chciałeś,to masz. do tego dętki są droższe od samochodowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.