Marcin44 Napisano 10 Lipca 2016 Napisano 10 Lipca 2016 W jaki sposób mogę dostać punkt reputacji ? Rozdałem już ze 150 punktów, a ja od nikogo nie dostałem. Czy te osoby co dostały nie widzą od kogo dostali punkty reputacji ? Co mam zrobić aby chociaż jeden się pojawił ?
Ychu Napisano 10 Lipca 2016 Napisano 10 Lipca 2016 Punkty reputacji dają Ci inni , jeśli uważają że na nie zasłużyłeś przez np. poprawną odpowiedź itp. Czy te osoby co dostały nie widzą od kogo dostali punkty reputacji ? Widzą w danym temacie. Masz 4 punkty , ale przy 21 postach za dużo nie osiągniesz , spójrz na mnie.
misiojedzie Napisano 10 Lipca 2016 Napisano 10 Lipca 2016 Tak jak pisze Krzysiu im więcej pomocnych odpowiedzi udzielasz (lub wrzucasz ciekawe zdjęcia) tym więcej masz punktów reputacji. Są jeszcze ostrzeżenia, ale to już trzeba się postarać. ja akurat jestem w tym dobry życzę miłego forumowania :) pzdr!
zekker Napisano 11 Lipca 2016 Napisano 11 Lipca 2016 Olać te punkty, wpadną to wpadną, ale próby zbierania na siłę są bez sensu.
Moorzyn Napisano 13 Lipca 2016 Napisano 13 Lipca 2016 Tym bardziej, że na tym forum raczej nie wykształciła się jakaś "kultura" nagradzania. Czasem ktoś da, ale zwykle są to jak już stali bywalcy. Wysłano prosto z piekła.
Ychu Napisano 13 Lipca 2016 Napisano 13 Lipca 2016 Bo zasadniczo to one nic nie dają. Nie ma z tego żadnych korzyści , jedynie widać kto jest w temacie. Choć są i takie tematy gdzie za nic się je dostaje.
detonator Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 Bywają osoby, które np tylko wklejają zdjęcia w temacie ( bądź co bądź dobre ) i zbierają za to punkty, ale jeśli chodzi o wiedzę w tematyce rowerowej, czy pomoc to nie bardzo. Nie ma co patrzeć na punkty reputacji, bo one nic nie dają i jeśli ktoś się wypowiada w temacie mając punktów zero, to traktuję tą odpowiedź tak samo poważnie jak od osoby która ma ich sryljon
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.