komanczu Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 witam całe forum rowerowe.. szukałem gdzie mogłem ale niestety nie znalazłem.. proszę o podpowiedź jeśli chodzi o ww. SIGMĘ odnośnie ustawienia dziennego przebiegu (dodatkowy dzienny licznik kilometrów, o co chodzi?) .. gdzie go można ustawić i jak kontrolować, czyli jak "zakończyć" dzienny przebieg albo jak go zacząć.. jest całkowity i na nim bazuję ale chciałbym się przerzucić na dzienny.. bo ponoć jest takowy.. dzięki z góry za pomoc.. i pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Instrukcji nie dostałeś licznikiem ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 dzienny licznik km decydujesz sam kiedy się zaczyna resetujesz go trzymając dłużej lewy górny guzik jeszcze jest TS km to tego też resetujesz lewym górnym guzikiem ale go musisz ręcznie włączyć lewym dolnym na wyświetlaczu pojawi Ci się TS możesz go w dowolnym momencie wyłączyć (lewy dolny guzik) ale on jest synchronizowany TS czas ps. w trakcie jazdy nie ma licznika całkowitego, masz włączony język polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komanczu Napisano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 lucass, no nie mam instrukcji, dziksoltys, mam polski, zrobiłem jak napisałeś i zobaczymy jak zrobię parę kilometrów, ale dopiero wróciłem więc może to potrwać, dzięki za pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 dziksoltys, mam polski, zrobiłem jak napisałeś i zobaczymy jak zrobię parę kilometrów, ale dopiero wróciłem więc może to potrwać, dzięki za pomoc.. A na co tu czekać? Podnieś przednie koło, zakręć nim aż na liczniku pojawi się kilkadziesiąt metrów i znowu zresetuj, tak to działa. Resetujesz kiedy chcesz i zaczyna liczyć od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komanczu Napisano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 sprawdziłem, już wiem o co chodzi, dzięki za pomoc.. bikergonia, dzięki za ostrzeżenie, te nawiasy muszą być zaiś..e ważne chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi