rabiron Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Witam, od niedawna zacząłem jeździć na szosie i szukam ludzi w Gliwicach co też kręcą (na amatorskim poziomie) i są chętni na krótsze wypady w tygodniu i/lub dłuższe w weekend. Zawsze w grupie lepszy trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatormm Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Witam, też kręcę na szosie amatorsko i chętnie dołączę do wspólnej jazdy Częciej można mnie złapać na Stravie jako Marek Marecki z Gliwice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Ok to odezwę się jak pogoda będzie bardziej sprzyjająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Jutro o 10-tej spod starej zajezdni tramwajowej (biedronka) na Ankę. Jak ktoś jest chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatormm Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Byłbym chętny ale niestety 16.08 wróciłem z ulopu . Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Dzisiaj tez kolo 18-tej pokrece Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatormm Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 W tym tygodniu mam popołudniowa zmianę więc nie dam rady pokręcić Może dopiero w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek1972 Napisano 3 Września 2016 Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Szukam kogoś na wspólne wypady rowerowe z Gliwic i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatormm Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Daj znać jak będziesz miał coś w planie. Chętnie się przyłącze. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Rzućcie jakieś terminy kiedy możecie jeździć. Ja np. w tym tygodniu tylko w piątek koło 17-tej lub w weekend do ugadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatormm Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 W tym tygodniu pasuje mi tylko niedziela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.