Bogi_Abi Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Jaka wersja klockow jest w zalacznikuBB5 jest troche inna, nie ma tego przyciecia przy tym uchwycie, i sam ten uchwyt jest dluzszy o wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Z okładziną co się stało? Z jakiego hamulca to pochodzi? Możliwe , że takich nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Z okładziną co się stało? Okladzina odpadla, to teraz co w takim wypadku? Nie wiem jaki to hamulec, jutro moge podeslac foty. Avid jakis tam, ogolnie rower to rambler 2.0 ten http://www.videotesty.pl/produkt/34142/Romet-Rambler-20-2014/?utm_expid=22711938-15.JnTqYV5QTTW-97sMqr6_xQ.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.pl%2F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nie wiem jaki to hamulec, jutro moge podeslac foty. Avid jakis tam, ogolnie rower to rambler 2.0 ten Wrzuć foty , bo ja bym nie liczył na avida. Sam mam ramblera 2.0 ( HT 2013 ) i miałem tam jakiś hamulec "Jak super brake" z tym , że u mnie klocki były inne , takie. W tej cenie avida tam nie ma bo komplet bb5 z tarczami wyjdzie w okolicy 250 zł. Jak będzie trzeba wymienić zacisk to tanie i w miarę opcje to avid bb5 , tektro IO , Tektro novela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Wrzuć foty , bo ja bym nie liczył na avida. Sam mam ramblera 2.0 ( HT 2013 ) i miałem tam jakiś hamulec "Jak super brake" z tym , że u mnie klocki były inne , takie. Dobra, kolo avida to to nawet nie lezalo, ale jak to jest mozliwe ze sa hamulce a nie ma klockow?Tutaj zdjecia, bo nie wiem czego chciales A jakbym kupil te BB5 i przerobil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 ale jak to jest mozliwe ze sa hamulce a nie ma klockow? Chińszczyzna robiona aby coś do roweru wsadzić. Te klocki wyglądają podobnie , ale czy będą pasować to nie wiadomo. Mogą być mniejsze / większe i lipa. Według mnie lepiej wymienić to na np. bb5 , używki dostaniesz tanio a klocki bez problemu. Po za tym jak z obecnych klocków odpadła okładzina to dobrze nie wróży. A jakbym kupil te BB5 i przerobil? Próbować można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 A może to ? Zobacz tez na to Równie tanio Cię wyjdzie kupno kompletnego zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Równie tanio Cię wyjdzie kupno kompletnego zacisku Tylko czy warto Miałem ten sam , który zaproponowałeś - jedynie piszczał , katapultować nie mogłem przy 55 kg. Chociaż jak ktoś się boi otb to ma coś jak abs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 A może to ? Zobacz tez na to Równie tanio Cię wyjdzie kupno kompletnego zacisku Powiedzmy kupie, jakie teraz tam klocki wsadze? Znalazlem bardzo podobne, druga linijka, ostatni na prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Te o których piszesz to hayes sole, nie podejda bo są szersze na bokach. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 @YchuA jakie klocki bys polecal do srednicy max 22mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 A jakie klocki bys polecal do srednicy max 22mm? Może być ciężko , avid bb5 ma 24 a mówią że ma małe klocki. Musiał byś zapytać gościa o wymiar tych. http://allegro.pl/okladziny-hamulca-zoom-alongha-sng-i6164433686.html Lub tutaj http://allegro.pl/zeit-klocki-polmetal-magura-louise-1999-2001-clara-i6251939641.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Musiał byś zapytać gościa o wymiar tych. OKŁADZINY HAMULCA ZOOM ALONGHA, SNG (6164433686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje Zamowilem te klocki pierwsze, i sa one za male. Beda mogly zostac czy nie bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Dużo mniejsze są od starych? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Dużo mniejsze są od starych? Z 2-3mmSprzedawca troche oszukal ;p Ale dzialaja bardzo dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.