nsx Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Witam Chętnie służę radą tym wszystkim którzy chcieli by pojeździć sobie po Roztoczu Środkowym. Udzielę informacji :co warto zobaczyć ,gdzie warto pojechać ,jakimi szlakami .(sam bardzo dużo jeżdżę po tych terenach i trochę je już poznałem)J Pozdro Oczywiście jeżeli ktoś się zdecyduje żeby pojeżdzić po Roztoczu polecam na wypady wszelkiego rodzaju Zwierzyniec (małe miasteczko z którego blisko jest do Zamoscia i wiedzie tędy centralny szlak rowerowy roztocza Łączacy kraśnik-Lwów )i wiele szlaków pieszych które nadaja sie do jazdy rowerem tylko juz są juz trudniejsze Pozdro
nsx Napisano 15 Września 2006 Autor Napisano 15 Września 2006 Oczywiście jezeli ktos się zdecyduje to chetnie wspólnie pojeżdze i pokaże fajne miejsca (o ile to bedzie weekend)
Szpunio18 Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Witam koleszko, jakie miejca w Zwierzyncu bys polecal do odwiedzenia na rowerku? Bardzo lubie wszelkie zjazdy na rowerze i jazde po lesie jaka trase bys polecil?
g3rman Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 ja też przyłanczam sie do zadanego pytania wyżej i też lubie jazde po lesie po wąwązach i zjazdy i podjazdy ogólnie teren:D. I takie jeszcze jedno pytanie ile jest od Lublina do Zwierzyńca, bo ja mieszkam o 13km od Lublina.
M_A_L_Y Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 z tego co wiem to około 110od LBN. a na roztoczu mozemy sie kiedyś spiknąć bo całe wakacje spędzam w Górecku Koscielnym razem z moim bikiem. ja bardzo lubie jezdzić po kamieniołomach w Juzefowie, jest tam gdzie poskakac
nsx Napisano 5 Października 2006 Autor Napisano 5 Października 2006 ja też przyłanczam sie do zadanego pytania wyżej i też lubie jazde po lesie po wąwązach i zjazdy i podjazdy ogólnie teren:D. I takie jeszcze jedno pytanie ile jest od Lublina do Zwierzyńca, bo ja mieszkam o 13km od Lublina. Z Lublina do Zwierzyńca jest ok 98km przez (Wysokie,Turobin) Naprzykład :Dobrą trasą jest żółty szlak pieszy W okolicy osiedla Lesników(RÓŹin)podjazd pod górę polna drogą (Fajny widok na sam zwierzyniec i doline rzeki Wieprz. - nastepnie po dojechaniu a szczyt w prawo - są 2 możliwości -1 w prawo( zjazd do wioski topólcza ) wydaje mi sie stosunkowo długi -2 w lewo ( żółtym szlakiem) a nastepni przeskok na niebieski szlak pieszy i nim aż do wsi Lipowiec polnymi drogami trzymająć się oznaczeń( żadkie) - zjazd asfaltem osiągam tam ok 65km spokojnie - powrót asfaltem do Zwierzynca lub żółtym szlakiem rowerowym ziemi Biłgorajsiej( bardzo dobrze oznakowany) a potem łacznikiem do czerwonego szlaku rowerowego wiodoącego przez Szozdy i sochy (asfalt) Do Zwierzyńca
nsx Napisano 30 Listopada 2006 Autor Napisano 30 Listopada 2006 Zastanawiam się na tym zeby gdzies na wiosne może zorganizowac jakis weeekendowy rajd po roztoczu. Jest naprawde wiele wspaniałych miejsc do zobaczenia. A wiosna jest super. Co wy na to???? Pozdrwiam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.