kubagry Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Witam, proszę o wycenę roweru damskiego Merida XT. Zdjęcia w załączniku. Przerzutki Deore XT, hamulce hydrauliczne tarczowe, manetki i klamki Deore XT, koła 28', amortyzator suntour z blokada na kierownicy. Moja dziewczyna dostała go w prezencie, ale chce sprzedać i kupić klasyczną damkę. Proszę o pomoc.
janek77 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Popraw temat bo brakuje klamer i wyladuje w smietniku Rower powinieneś cenić 1700zł
rambolbambol Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Nie pozwól jej na to! Dołóż gustowne czarne błotniki np Orion i zmień kierownicę na "miejską". Będzie zadowolona, uwierz mi. Za ten rowerek dostaniesz maksymalnie 2500zł a za tę cenę kupisz rower miejski na iście padacznym osprzęcie o wadze 20kg. Tu masz perełkę na pełnym XT. Tak wygląda rower, który zaspokaja potrzeby rowerowe mojej żony i nie jest to rower miejski: Można?
Pablo59 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 +1 Gorzej jeśli wiklina i pistacja "is a must have"
grande1970 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 dokładnie, wymień kierownice i nawet nie myśl o pozbywaniu się tego roweru, no chyb że chce ćwiczyć tężyznę fizyczną w targaniu łabędzia. Moja żona ma taki wynalazek, regulowany mostek + kierownica gięta truvativ i twierdzi że nie zamieni go za nic
Mod Team adamos Napisano 8 Lipca 2016 Mod Team Napisano 8 Lipca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.