TomekTuptak Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Witam! Który z namiotów wybrać jak w temacie. Chodzi mi o lekką solówkę. Jest to mój pierwszy namiot na wycieczki rowerowe. Liczy sie przede wszystkim procz wagi funkcjonalnosc. Czy ktos z forumowiczow uzytkuje ktorykolwiek i moze sie podzielic spostrzezeniami? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekTuptak Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 A jaką kwotę chcesz przeznaczyć? bo to ma znaczenie, namioty są w przeróżnych cenach, ale od razu na wstępie zaznaczam, że nie warto kupować taniego badziewia tylko od razu lepiej kupić coś porządnego na długie lata. Marabut jest tańszy, ale nie jest zły. Osobiście z tych dwóch poleciłbym fjorda. Jesli mialby byc to namiot na pare lat i do tego lekki to moge wydac nawet 1500 zl. Dlaczego polecilbys mi fjorda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi