Skocz do zawartości

[rama] rozmiar 21

Bartoszys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam piszę w sprawie takiej iż chcę zakupić rower Kross Hexagon X6 - 21 cala rozmiar L  mój wzrost to 175-176 cm i nie wiem czy będzie rower dobry potrzeba mi zapytać za nim kupię sobie coś.

Dzięki wszystkim i pozdrawiam.

Napisano

Dzięki za odpowiedź tylko że sklep w którym chce kupić oferuje tylko 21 czy się na tym rowerze nie zabije :D Jajek nie obije wchodzi tylko 21 w grę 
Bo jak czytałem na nie których forach to kross 21 rozmiar L pasuje dla osób 175-180.
Ale wolę się jeszcze upewnić.

Napisano

Jajecznica gwarantowana, zobacz jak idzie w tym rowerze rura górna, tuż przy wyjściu sztycy. Ja bym wolał rower szyty na miare na Deore, niż poza normą (nawet małą) na XTr.

Napisano

Nie znam się za bardzo :D Zapodam ci fotkę ramy jak dasz rade mi napisać.
Chodzi mi czy nogami normalnie ziemi dotykać będę czy dam radę wg na ten rower wbić haha :D 

Dzięki i pozdraiwam

1gTurBQ.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.