droplet Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Muszę kupić nowe bloki Crank Brothers. Zauważyłem, że Crank sprzedaje luzem tylko bloki Premium te duże. Przy okazji sprzedaje płytkę ale do mniejszych bloków które sprzedaje w zestawie z pedałami. Mój problem polega na tym, że nastąpił wysyp bloków do Cranków bez dwóch kropeczek odróżniających bloki w parze. Nie było by problemu gdyby nie to sprzedawcy piszą, że można regulować kąt wypięcia. Podejrzewam, że te bez żadnych oznaczeń są produkowane przez RockBros. W jednym znanym sklepie internetowym są takie bloki bez oznaczeń z informacją, że producentem jest Crank Brothers, zadałem im pytanie jak ustawić kąt wypięcia ale mnie olali. Miałem bloki RockBros w rękach ale jak dla mnie oba bloki wyglądają tak samo i są mniej starannie wykonane od oryginalnych, może są dobre tylko zagadką pozostaje kąt. Ja bym wolał 20°. Bloki oryginalne są w cenie ok 100zł a RockBros za 50zł i wyżej kiedy udają oryginalne. Czy ktoś używał tych zmieników i może coś o nich powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.