Nawo Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Potrzebuję roweru crossowwego do max 2000zł i mniej... Zależy mi na hydraulicznych hamulcach, cynglowych przerzutkach oraz przednim amortyzatorze... Jakieś pomysły? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj
Pablo59 Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Tak - poczytaj identyczne tematy których jest tu już od groma i ciut ciut ... 2000 to akurat kwota wystarczająca do spełnienia wymagań ... Cytuj
Janusz159 Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Hm, może lekko śmigany niemalże nowy unibike zethos ? Cena kat 3.5k ale jakoś się dogadamy : ) Chyba, że szukasz full nówek. Cytuj
Elendor Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Witam, Interesuje się zakupem roweru Leader Fox Daft Gent. Czy ktoś miał już styczność z tą marką? W internecie niewiele można znaleźć na ich temat. Wiem jedynie, że to firma czeska. Generalnie szukam roweru crossowego do 1 500 zł. Mam możliwość kupna tego roweru właśnie w tej cenie (normalnie kosztuje więcej). To co mi się w nim spodobało to przede wszystkim wysoko ustawiona kierownica. Czy ewentualnie może mi ktoś polecić coś w podobnej cenie? Cytuj
gtb Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 (edytowane) W cenie 1,5k ten Leader Fox wypada bardzo słabo , w podobnych pieniądzach masz zdecydowanie lepszego Spartacusa http://allegro.pl/rower-spartacus-cross-4-0-amor-blokada-alivio-2016-i6362989231.html , napęd 3x9 na Alivio , amortyzator z hydrauliczną blokadą skoku , a żeby mieć wyżej kierownice wymieniasz mostek na taki o większym wznosie , regulowany lub przedłużkę do standardowego. Edytowane 23 Lipca 2016 przez gtb Cytuj
roberttrebor Napisano 23 Lipca 2016 Napisano 23 Lipca 2016 Hm, może lekko śmigany niemalże nowy unibike zethos ? Cena kat 3.5k ale jakoś się dogadamy : ) Chyba, że szukasz full nówek. Przeanalizuj te propozycje,co prawda ja znalazłem go w necie nowy z rocznika 2015 za 2999:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi