Nawo Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Potrzebuję roweru crossowwego do max 2000zł i mniej... Zależy mi na hydraulicznych hamulcach, cynglowych przerzutkach oraz przednim amortyzatorze... Jakieś pomysły? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Tak - poczytaj identyczne tematy których jest tu już od groma i ciut ciut ... 2000 to akurat kwota wystarczająca do spełnienia wymagań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 8 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Hm, może lekko śmigany niemalże nowy unibike zethos ? Cena kat 3.5k ale jakoś się dogadamy : ) Chyba, że szukasz full nówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elendor Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Witam, Interesuje się zakupem roweru Leader Fox Daft Gent. Czy ktoś miał już styczność z tą marką? W internecie niewiele można znaleźć na ich temat. Wiem jedynie, że to firma czeska. Generalnie szukam roweru crossowego do 1 500 zł. Mam możliwość kupna tego roweru właśnie w tej cenie (normalnie kosztuje więcej). To co mi się w nim spodobało to przede wszystkim wysoko ustawiona kierownica. Czy ewentualnie może mi ktoś polecić coś w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 (edytowane) W cenie 1,5k ten Leader Fox wypada bardzo słabo , w podobnych pieniądzach masz zdecydowanie lepszego Spartacusa http://allegro.pl/rower-spartacus-cross-4-0-amor-blokada-alivio-2016-i6362989231.html , napęd 3x9 na Alivio , amortyzator z hydrauliczną blokadą skoku , a żeby mieć wyżej kierownice wymieniasz mostek na taki o większym wznosie , regulowany lub przedłużkę do standardowego. Edytowane 23 Lipca 2016 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Hm, może lekko śmigany niemalże nowy unibike zethos ? Cena kat 3.5k ale jakoś się dogadamy : ) Chyba, że szukasz full nówek. Przeanalizuj te propozycje,co prawda ja znalazłem go w necie nowy z rocznika 2015 za 2999:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi