MrBoot Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Witam serdecznie Chcę zacząć składanie swojego roweru z przeznaczeniem XC. Zastanawiam się nad trzema ramami Author Vision Kross Level B8 Peak i nie wiem którą wybrać. Co o nich sądzicie ? A może jakieś inne dostępne w Polsce są ciekawsze. Kwota jaką jestem w stanie wyłożyć na ramę 1000 zł. chyba, że jest jakaś super to max 2000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAq11 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ja bym tez chciał wiedziec co nie co na temat peaka i B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Pika to możesz brać w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 accent robi bardzo przeciętne ramy co odzwierciedla cena. co dla ciebie oznacz xc ... chodzi o skok 100mm i rekreację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi