FranekSignDS Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Witam! Szukam uginacza do lasu/enduro. Wytyczne to: -1,1/8 -minimum 130mm skoku -pod oś qr20 -najlepiej jak najniższa cena do 500zł byłbym w stanie wydać Przy okazji zapytam- wie ktoś gdzie można zakupić sr suntour duro Fr20? Szukałem w necie ale nie ma :/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Ciężko ci będzie dostać dobrego duro że względu tego że produkcja była do 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Na OLX widzialem kilka duro w tej cenie, wydaje mi sie ze jakis pod qr20 tez byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranekSignDS Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Widziałem Duro ale to 100mm na qr20 :/ jeśli nie będzie czegos z większym skokiem to wezmę to, ale chciałem to Duro 20 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Patrząc na szybko to z QR20 jest skok tylko 80-100 mm. Wersje z QR mają bardzo podobną konstrukcję do XCR, tam patrząc na rysunki montażowe można wyciągnąć na 130mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranekSignDS Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Czyli z amora 100mm można zrobić 130mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Nie bo skok 130mm ma w środku dłuższy wkład z dłuższą sprężyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.