andi_90 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Witam, Przejrzałem masę tematów na forum, lecz żaden nie daje mi odpowiedzi która pasowała by pod moje zapytanie. Z góry wybaczcie za niewielką wiedzę na temat sprzętu. Przejrzałem wiele ofert allegro, lecz zdecydowany jestem zakupić rower dla mojej dziewczyny w sklepie stacjonarnym. Rower byłby używany nie za często z uwagi na studia poza miejscem zamieszkania (wakacyjnie). W sklepach mam dostęp do rowerów marki: Kands (crossline 1100), Romet Orkan 1.0, Gazela 1.0, Saveno lester lady i droższy przekraczający budżet Kelly's Clea 30 z rocznika 2015, bądź Kelly's Clea 10. Prosiłbym o jakieś naprowadzenie na w co warto zainwestować i dlaczego. Pozdrawiam i z góry dzięki! Początkujący forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Niech się przymierzy do crossline'a (i popatrzy na kolor i kształt ) - i jeśli pasuje to brać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi