Gość Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Zostałem wyrolowany i mam 3 tarcze RT86 2 mają od nowości małe bicie trzecia całkiem nowa ma takie bicie że nawet tego nie zakładałem Czy jest na forum jakiś specjalista który by mi to wyprostował albo chciał odkupić tarcze? Czy nadają się tylko na złom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Małe bicie jest prawie zawsze. Jak nie idzie ustawić bez ocierania to przeginasz na drugą stronę w miejscu gdzie trzeba i tyle. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lipca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 całkiem nowa To na gwarancję z tym. RT86 to "kanapka" stal-alu-stal, wątpię aby dało się takie coś prostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Alu masz tylko na wierzchu i to ten słynny ice tech , tarcza jest normalnie stalowa. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lipca 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Alu masz tylko na wierzchu i to ten słynny ice tech , tarcza jest normalnie stalowa. na odwrót kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 No jak na wierzchu, to powierzchnia cierna, nie może być z alu. Po zewnętrznych stronach stal, rdzeń z alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Czyli na złom jak by ktoś chciał sobie prostować to mogę puścić 3 tarcze za 80zł z czego RT86 203 prawie idealna (da się ustawić żeby nie ocierało) Sam chyba wezmę RT99 Bo mam piasty pod CL a tych używałem z adapterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Nie na złom tylko zwróć to, co to znaczy "zostałem wyrolowany"?. Nie zostawia się takich spraw bo potem zostanie "wyrolowany" kto inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Jedna nowa tarcza kupiona na OLX dwie następne w sklepie zaczynającym się na X- Nie kupujcie tarcz bez pudełek bo to jakieś felerne, kupiłem 3 i 3 krzywe. Wersja "OEM" niby.. Problem jest taki że od zakupu tych tarcz do montażu minęło 2msc poza tym są używane. Na co mam niby liczyć? Sprzedawca i tak powiedział by coś w stylu "Co pie*ął pan w drzewo?" Mogłem nie jeździć tylko od razu reklamować teraz to już głupiego z siebie nie będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 No jak na wierzchu, to powierzchnia cierna, nie może być z alu. Żebyś sie nie zdziwił Każda tarcza jest krzywa. Jest i koniec. Ale są krzywe i krzyyywe. Każda idzie wyprostować, no chyba ze była zgięta w pół ... Niestety trzeba cierpliwości i troszkę doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi