Skocz do zawartości

[rower] jaki rozmiar i jaka jest roznica miedzy Cube Atenttion

cycu007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam przymierzam sie do zakupu roweru

jest to moj pierwszy rower jesli chodzi o ten przedzial cenowy wczesniej posiadalem tani rower ktory wystarczal mi do przejechania paru km w tygodniu ;)

tym razem padlo na konkretny firmowy rower, zawsze chcialem posiadac CUBE dlatego na inne nie chcial bym w ogole patrzec

i teraz jaki rozmiar zamowic sprzedawca doradza rozmiar 21" natomiast glowa mi podpowiada 23" mam 191cm wzrostu takze jestem wysokim chlopcem ;)

ok jesli juz dojdziemy do porozumienia jaki rozmiar ... chcial bym wiedzec teraz model

ja osobiscie wybralem model CUBE ATENTTION ze wzgledu na cene kolory itp odpowiada mi natomiast jest jeszcze jedna wersja troche drozsza CUBE ATENTTION SL 

i teraz pytanie do znawcow roznica to okolo 300zl tylko czy warto doplacic extra te 300zl czy dac na looz i wybrac zwykla wersje bez SL

z gory dziekuje za pomoc

Napisano
doradza rozmiar 21" natomiast glowa mi podpowiada 23"

Bądź facetem. Tu nie myśli się głową tylko jajami ;) Jak się mieszczą z zapasem nad ramą to nie ma powodu aby nie brać większego ale 23 to dosyć dużo.

tylko czy warto doplacić extra te 300zl

Tak. Dostajesz dużo lepszy widelec, późniejsza wymiana była by duużo droższa niż te 3 stówy.

Napisano

jutro jade usiasc na ten 21" bo niestety 23" nie maja na stanie wiec musial bym zapewne jakas zaliczke dac itp... niestety nie wchodzi to w gre bo rower kupuje z programu pracodawcy ktory doplaca mi do niego prawie 30%

dlatego troche sie waham zeby nie kupier kloca ogromnego a w temacie jestem zielony....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...