Xunil Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Witam mam okazje nabyc taki rowerek panasonic ale w sieci zabardzo nic niema prosze was o rade czy oplaci sie to kupic za psie pieniadze https://lh3.googleusercontent.com/-ESuuQZyQMh8/V3umfap71CI/AAAAAAAAAak/Qm4n-3PhhtYBRRe0X-iD4sKl15YZqezcACCo/s640/received_1361854977174393.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Jeśli koła są proste i napęd niezużyty to można kupować. za psie pieniadze zależy za jakie pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Za 100zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Za 100zł można śmiało brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xunil Napisano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Rowerek zakupiony niestety korba do wymiany wiedzialem o tym kwadrat zrypany gdzie blaty.Teraz powiedzcie mi jaka kupic niedroga.Rama cro mo wszystko poczyszcze pomaluje rame a i przednie kolo wymienie bo nie pasi do reszty.Pozatym wszystko sprawne .Mam korbe od mtb mozna bylo by ja wsadzic z blatem 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.