pawelst3c Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Witam. Jestem nowy i nie wiem w jakim dziale to pisac wiec jesli w zlym pisze to przepraszam. Potrzebuje pomocy doswiadczonych osob w sprawach dostosowania roweru do uzytkownika. Kupilem rower 2 lata temu scott aspect 740. Myslalem ze za ta kase bedzie super mocne a okazuje sie ze osprzet slaby. Waze 140kg (wiem duzo) ale przy kupnie mowilem by wytrzymal taga wage. Realia sa takie ze ciagle szprychy puszczaja,suport do wymiany bo strzela,kola chyba tez, przezutki (ciagle nie mozna ich ustawic bo albo nie schodza odrazu albo nie wchodza) i pytanie czy warto inwestowac w ten rower wymieniac podzespoly - jesli tak to na jakie,czy sprzedac i szukac czegos lepszego? Jezdze glownie po asfalcie ale czasem zdarzaja sie drogi typu trelinka podziurawiona czy minimalny uskok.
Mod Team durnykot Napisano 5 Lipca 2016 Mod Team Napisano 5 Lipca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.