Ziomus99 Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 Witam. Mój rower to active skipper ( w załączniku).Amortyzator przedni SR SUNTOUR,Odkąd pamiętam miałem luz na przednim sterze. Dziś po rozkręceniu zobaczyłem ze łożyska(wianki) mam tylko na dole ramy. I stąd moje pytanie. Czy wiecie może czy powinny być też u góry. Z góry dzięki za odpowiedź.
kinder85 Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 Powinny być i na górze i na dole więc albo fabryka dała ciała albo jakiś fachowiec który przy nich wcześniej grzebał.
Mod Team michuuu Napisano 4 Lipca 2016 Mod Team Napisano 4 Lipca 2016 Pierwszy właściciel czy z historią?
Ziomus99 Napisano 4 Lipca 2016 Autor Napisano 4 Lipca 2016 Pierwszy mam go z 6 lat. Ale na to uwagi jakos nie zwracałem. Teraz dopiero go rozebralem w drobny mak taki przegląd i dlatego pytam.A moglibyście mi powiedzieć dokładnie w jakim miejscu powinno być te górne łożysko. Dolne to wiadomo jest takie jakby miejsce w ramie.
Mod Team michuuu Napisano 4 Lipca 2016 Mod Team Napisano 4 Lipca 2016 Do górnego jest Dolne to wiadomo jest takie jakby miejsce w ramie. takie samo tylko na górze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.