Skocz do zawartości

[licznik] Jaki możecie mi polecić dobry licznik do roweru ?

NorthAngel82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niechce używanej, Potem będę czekał nie wiadomo ile zanim mi to prześlą. Niema to niema. Nie będę miał wcale i już.

Skoro musza być takie ceny nie wiadomo za co. Najlepiej kupić licznik za 5 tysięcy.

Napisano

Najlepiej jakby dopłacali do liczników...

Gdybyś zamówił licznik kilka dni temu, gdy znalazłeś ciekawą ofertę w necie, to już miałbyś go w domu.

Ale nie. Lepiej obrazić się na cały świat, bo ktoś chce pieniądze za coś, co produkuje.

Swoją drogą gratuluję podejścia do ludzi z forum. Zadajesz pytanie, podajesz budżet do 150 zł, ludzie starają Ci się pomóc, a Ty się obrażasz jak kilkulatek, bo w okolicznych sklepach nie znajdujesz tego co chcesz.

Napisano

Kupowałem swoją sigmę 16.12 na Allegro. Jakieś 90zł z wysyłką. Kliknąłem "kup teraz", natychmiast zaksięgowałem przelew (PayU) a dwa dni później montowałem go na rowerze. I tyle.

Ten model jest naprawdę udany, zamontowałem go na mostku i trzyma się elegancko.

Napisano

Ciekawy jestem według jakiego parametru licznik wskazuje ilość spalonych kalorii i tłuszczu,mniemam że chyba od długości siedzenia na rowerze.

Napisano

Ja ostatnio kupiłem 16.12 za ok 90zł jak dobrze pamiętam w wersji przewodowej.

Też kupiłem. Była taka promocja w CentrumRowerowe. Nawet poszedłem do GoSportu, żeby obniżyli do tej ceny, ale nie chcieli. Więc kupiłem wysyłkowo.

Napisano

Toś poszalał z takiego budżetu zamias kupić sprawdzonego klasyka, kupiłes cos? No dobra niech Ci dobrze liczy, daj znac za jakisczas jak chodzi. Ja bym pewnei w takim przypadku juz wział tego Krossa (o ile nie mogłbym żadnej Sigmy) ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...