Skocz do zawartości

Weekendowe śmiganie po okolicach Rybnika ...

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie ja w sobote jadę na 100%:twisted: a co się będziemy;)) a tak przy okazji to jak wy trenujecie na następny sezon w zimie bo ja za cholerę nie wiem co robic;P

Napisano

ludzie nie przesadzajcie z tymi zimowymi treningami... wystarczy sie troche spocic/przemoczyc i choroba gotowa... no chyba ze ma sie odpowiednie ciuszki a ja takich nie posiadam :036: a wy macie?

Napisano

Dj egg po pierwsze mozna trenowac biegając i już będzie jakiś tam odnośnik na sezon a ja już mam wypisaną dietę i swoj plan treningowy będzie się działo w 2007 oj będzie;)

Napisano

a ty sadzisz ze biegajac sie nie spocisz? w zime to mozna trenowac tylko w silowni/w domu na trenazerze

PS. na jutro zapowiadaja snieg... dalej chcecie jechac w sobote?

Napisano

co do ciuchów to DJ ma racje , trzeba miec dobre ciuchy z windstoperem i zarazem oddychające - jesli sie pojedzie w jakichs zwyklych ciuchach i sie spoci to wystarczy na 5 min sie zatrzymac i mozna zalapac niezle przeziebienie , ja mam specjalne ciuchy ale mimo to jesli jest duzy wiatr to jezdzenie nie ma nic wspolnego z przyjemnością.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jako iż dziś pośmigaliśmy (jest weekend) w składzie :

- Marcin

- ejpok (Paweł)

- baksik (Paweł)

- siwyex (JA)

Zapodaje fotki i polecam wszystkim ! Niestety nie było czasu na robienie fotek więc, zapodaje tylko parę ;/

a5340488552bafc3m.jpg

58a9a3976cd30430m.jpg

d9ca097cb8da288cm.jpg

ef09ef7674e9a0bdm.jpg (Myślę że mogę udostępnić twoje zdjęcie ) Jeżeli nie usunę ... Zamieściłem dlatego że świetnie się prezentujesz ... ;)

Napisano

ludzie nie przesadzajcie z tymi zimowymi treningami... wystarczy sie troche spocic/przemoczyc i choroba gotowa... no chyba ze ma sie odpowiednie ciuszki a ja takich nie posiadam :P a wy macie?

chyba dlatego :)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Ja jadę z kumplem ale jest lekki change plan :) mianowicie jeszcze nie wiem konkretnie czy o 12 bo kolega jeszcze jeden ciągnie mnie kolo 10 już więc jak sie wyjaśni to napisze na forum dzisiaj po wieczór :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...