siwyex Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja myślę że jak będzie w granicach 10 stopni to moge się gdzieś wybrac jeśli 5 to nie ma szans ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 nie wymiękać mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 nie mowcie ze po sniegu nie jezdzicie :twisted: najlepszy moment roku zeby potrenowac troche równowage i technike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Panowie ja w sobote jadę na 100%:twisted: a co się będziemy;)) a tak przy okazji to jak wy trenujecie na następny sezon w zimie bo ja za cholerę nie wiem co robic;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ludzie nie przesadzajcie z tymi zimowymi treningami... wystarczy sie troche spocic/przemoczyc i choroba gotowa... no chyba ze ma sie odpowiednie ciuszki a ja takich nie posiadam a wy macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Dj egg to ty nie przesadzaj jeśli się myśli o startach w maratonach trzeba trenować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jasne ze trenowac ale w sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Dj egg po pierwsze mozna trenowac biegając i już będzie jakiś tam odnośnik na sezon a ja już mam wypisaną dietę i swoj plan treningowy będzie się działo w 2007 oj będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 a ty sadzisz ze biegajac sie nie spocisz? w zime to mozna trenowac tylko w silowni/w domu na trenazerze PS. na jutro zapowiadaja snieg... dalej chcecie jechac w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 co do ciuchów to DJ ma racje , trzeba miec dobre ciuchy z windstoperem i zarazem oddychające - jesli sie pojedzie w jakichs zwyklych ciuchach i sie spoci to wystarczy na 5 min sie zatrzymac i mozna zalapac niezle przeziebienie , ja mam specjalne ciuchy ale mimo to jesli jest duzy wiatr to jezdzenie nie ma nic wspolnego z przyjemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 hmm co do soboty to niestety ogłaszam koniec sezonu 2006 widzicie że spadł znieg teraz to się możemy na stoku gdzies umowic;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Jako iż dziś pośmigaliśmy (jest weekend) w składzie : - Marcin - ejpok (Paweł) - baksik (Paweł) - siwyex (JA) Zapodaje fotki i polecam wszystkim ! Niestety nie było czasu na robienie fotek więc, zapodaje tylko parę ;/ (Myślę że mogę udostępnić twoje zdjęcie ) Jeżeli nie usunę ... Zamieściłem dlatego że świetnie się prezentujesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Ej siwyex nie wklejaj zdjęcia ejpoka bo on jest ten to jak to bylo a już wiem TOP SECRET:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 siwy nie było lepszej foty?;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ej no czemu mnie nie powiadomiliscie? co z wami? chetnie bym pojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ludzie nie przesadzajcie z tymi zimowymi treningami... wystarczy sie troche spocic/przemoczyc i choroba gotowa... no chyba ze ma sie odpowiednie ciuszki a ja takich nie posiadam a wy macie? chyba dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 chyba dlatego to było kiedy padał śnieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ale wydaje mi się że napisałeś też koniec sezonu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sobota o 12 na torze 4x przejedziemy się do rud jest ktoś chętny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boziun Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja jestem jak najbardziej chętny... do-zo ( będę) .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja jadę z kumplem ale jest lekki change plan mianowicie jeszcze nie wiem konkretnie czy o 12 bo kolega jeszcze jeden ciągnie mnie kolo 10 już więc jak sie wyjaśni to napisze na forum dzisiaj po wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boziun Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No ok jak bedziesz miał jakieś szczegóły to pisz ( ja moge być wcześniej ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Jutro o 12 na torze 4x ktoś reflektuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.