Skocz do zawartości

Weekendowe śmiganie po okolicach Rybnika ...

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jak iż zaczęła się szkoła i puźno kończe bo jest to w granicach 15 - 17 i jeszcze trzeba się coś pouczyc, powtarzać wiec mam czas tylko w weekend. Szukam chętnych na smiganie z tych okolic ( nie spotkanie, tylko smiganie dla wyjaśnienia) Dystans w granicach 50km - ... wszystko zalezy od dnia i wolnego czasu :wink: Średnia prędkość 22km/h - 26km/h także wszystko zależy od dnia i dystansu jaki pokonujemy.

Moge pojeździć po okolicach Rybnika, Raciborza, Wodzisławia, Żor ! Jedyny warunek to taki że nie śmigam po głównych drogach ...

Napisano

To ja powiem tak, suport mi daje znaki że jest w rowerze, ciuchy gdzieś zapodziałem, ale do lasu sie wpakować mogę :)

Napiszcie gdzie to chyba sie dogadamy.

P.S.

Późno. Takie zboczenie zawodowe.

puźno
Napisano

widze że Rybnik rządzi :) co prawda to Rybnika mam 25km ale często tam bywam i widuje dużo bikerów, przez co bardzo upodobałem sobie to miasto, trasy świetne, może kiedyś też się z wami wybiore pośmigać jak będziecie chcieli z takim dziadkiem jak ja :) pozdro i niech nóżka podaje!

Napisano

ehh panowie widze ze potrzeba wam menagera w mojej osobie ja proponuje sobota o godzinie 12 13? spotaknie na torze 4x to ten naprzeciw żuzlu czy jak kto woli rudy kąpieliska no jeszcze znakiemszczególnym jest tam sanepid i ten caly gean czy jak sie to tam pisze prosze powiedzcie co wy na to:))

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

No i weekendowe śmiganie było :) Były cztery osoby w tym Ja, Wojtek, Paweł i Dj EGG :) Czekamy na fotki jeszcze drugiego użytkownika który robił ... (wiadomo o kogo chodzi) :)

Oto fotki dla ciekawych :

7fb192738727e421m.jpg

2f992c501efb7c61m.jpg

e6c62b51cd199738m.jpg

0d82113e583d251cm.jpg

80b2f403777f7c25m.jpg

f3e8bb9055f5cfabm.jpg

Napisano

no to widze że fajna wyprawa mnie omineła :P ile km zrobiliście? pozdrowienia z mazur dla all :) tutaj też sie spoko pedałuje B) jak by co to za tydzień jade o ile mnie wezmiecie ;PPP

Napisano

Dokładnie 85.1km :P Koledzy ja w tą sobotkę nie mogę - jadę z rowerem na przegląd. Poza tym jeśli pogoda się nie poprawi chyba będę musiał ogłosić koniec sezonu...

Napisano

Nie no panowie ja jeżdżę do puki nie spadnie snieg dopiero kiedy spadnie ogłosze game over w 2006:)a co do soboty to się zobaczy bo jakoś ostatnio nie najlepiej się czuje ale postaram się na sobote być gotowy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...