Skocz do zawartości

Weekendowe śmiganie po okolicach Rybnika ...

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak iż zaczęła się szkoła i puźno kończe bo jest to w granicach 15 - 17 i jeszcze trzeba się coś pouczyc, powtarzać wiec mam czas tylko w weekend. Szukam chętnych na smiganie z tych okolic ( nie spotkanie, tylko smiganie dla wyjaśnienia) Dystans w granicach 50km - ... wszystko zalezy od dnia i wolnego czasu :wink: Średnia prędkość 22km/h - 26km/h także wszystko zależy od dnia i dystansu jaki pokonujemy.

Moge pojeździć po okolicach Rybnika, Raciborza, Wodzisławia, Żor ! Jedyny warunek to taki że nie śmigam po głównych drogach ...

widze że Rybnik rządzi :) co prawda to Rybnika mam 25km ale często tam bywam i widuje dużo bikerów, przez co bardzo upodobałem sobie to miasto, trasy świetne, może kiedyś też się z wami wybiore pośmigać jak będziecie chcieli z takim dziadkiem jak ja :) pozdro i niech nóżka podaje!

ehh panowie widze ze potrzeba wam menagera w mojej osobie ja proponuje sobota o godzinie 12 13? spotaknie na torze 4x to ten naprzeciw żuzlu czy jak kto woli rudy kąpieliska no jeszcze znakiemszczególnym jest tam sanepid i ten caly gean czy jak sie to tam pisze prosze powiedzcie co wy na to:))

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...