siwyex Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam jak iż zaczęła się szkoła i puźno kończe bo jest to w granicach 15 - 17 i jeszcze trzeba się coś pouczyc, powtarzać wiec mam czas tylko w weekend. Szukam chętnych na smiganie z tych okolic ( nie spotkanie, tylko smiganie dla wyjaśnienia) Dystans w granicach 50km - ... wszystko zalezy od dnia i wolnego czasu :wink: Średnia prędkość 22km/h - 26km/h także wszystko zależy od dnia i dystansu jaki pokonujemy. Moge pojeździć po okolicach Rybnika, Raciborza, Wodzisławia, Żor ! Jedyny warunek to taki że nie śmigam po głównych drogach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No ja się na to pisze może jeszcze mój kumpel a i ciastkorz pewno będzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 To ja powiem tak, suport mi daje znaki że jest w rowerze, ciuchy gdzieś zapodziałem, ale do lasu sie wpakować mogę Napiszcie gdzie to chyba sie dogadamy. P.S. Późno. Takie zboczenie zawodowe. puźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 widze że Rybnik rządzi co prawda to Rybnika mam 25km ale często tam bywam i widuje dużo bikerów, przez co bardzo upodobałem sobie to miasto, trasy świetne, może kiedyś też się z wami wybiore pośmigać jak będziecie chcieli z takim dziadkiem jak ja pozdro i niech nóżka podaje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jest jzu temat o rybniku ale jakos ucichl Oczywiscie ja do Rybnika mam 20 km ale dojade w godzinke ;] Jesli chodzi o mnie Niedziela najlepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ehh panowie widze ze potrzeba wam menagera w mojej osobie ja proponuje sobota o godzinie 12 13? spotaknie na torze 4x to ten naprzeciw żuzlu czy jak kto woli rudy kąpieliska no jeszcze znakiemszczególnym jest tam sanepid i ten caly gean czy jak sie to tam pisze prosze powiedzcie co wy na to:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mnie sobota nie pasi.. pisalem juz chyba.. jak juz to w niedziele ale znowu Tobie Baksik nie pasi Oj trudno dobrac termin trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ja moge i w sobote i w niedziele no problem jak cos to ja jestem elastyczny mnie pasuje kazda godzina w weekend:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja ostatnio robię sobie po szkole dystansiki ok 40 km Ten weekend całkowice odpada iż jadę na zlot MOTO-TURYSTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Panowie w sobotę mamy zamiar jechac na baszte traska koło 60 km jeśli ktoś chętny na taki bajer to proszę pisac tu lub na gg moj numer to 5375188:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 do rybnika mam godzinke wiec chetnie sie dołącze , jak bedziecie mieli jakies precyzyjne plany dajcie znac na gg 1558882 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 tez dolaczam, gg 3024934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No i weekendowe śmiganie było Były cztery osoby w tym Ja, Wojtek, Paweł i Dj EGG Czekamy na fotki jeszcze drugiego użytkownika który robił ... (wiadomo o kogo chodzi) Oto fotki dla ciekawych : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Nie no wyprawa naprawdę udana. Siwy szkoda że nie widziałeś jachtu "Stanik" To co kiedy jedziemy znowu? Może za tydzień? Tu są fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Ta można jechac tym razem na baszte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Świetne fotki Jarek ... ! Ogólnie to dzięki za wyjazd było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 W przyszlą sobote baszta kto sie pisze pisac tu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 no to sie pisze na baszte musze zobaczyc te bagienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a wy sie smiejscie nie fajnie bylo tak zimno a ja mokry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 no to widze że fajna wyprawa mnie omineła ile km zrobiliście? pozdrowienia z mazur dla all tutaj też sie spoko pedałuje jak by co to za tydzień jade o ile mnie wezmiecie ;PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Weźmiemy cię weźmiemy Mój wynik na sobotke to 48.16km Ale z tego co mi wiadomo to Jarek zrobił, aż 85km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A ja i wojto aż 49.2:)mogliśmy do pedałować te 800 metrów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dokładnie 85.1km Koledzy ja w tą sobotkę nie mogę - jadę z rowerem na przegląd. Poza tym jeśli pogoda się nie poprawi chyba będę musiał ogłosić koniec sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dj no co ty! ? koniec sezonu? kupujesz kalesony i jezdzimy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nie no panowie ja jeżdżę do puki nie spadnie snieg dopiero kiedy spadnie ogłosze game over w 2006:)a co do soboty to się zobaczy bo jakoś ostatnio nie najlepiej się czuje ale postaram się na sobote być gotowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.