TheSzymek Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Witam, Zaciekawiła mnie pewna oferta z OLX, Mianowicie jest to ten rower -> >>>KLIK<<< Zaciekawił mnie ze względu na odpowiednią dla mnie ramę, oraz hamulce tarczowe i to w tak małej jak dla mnie cenie. Głównie chodzi o to, że chętnie bym sie skusił bo rama 21' + tarczówki i to za 650 zł to niespotykany dla mnie widok. Jednak postanowiłem poczytać o tych rowerach i niestety za dużo nie znalazłem. Czy ktoś może mi coś więcej o nim powiedzieć?
grande1970 Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 3 może 4 stówki ale nie 6 i pół. Osprzęt ma najtańszy i to już nie w najlepszym stanie.
modrzew Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Ot, strucel udający górala. Te tarczówki, na które się tak napaliłeś, są mechaniczne a nie hydrauliczne. Reszta osprzętu mocno budżetowa. Zabawny tekst, że rok temu coś tam wymieniano, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie skoro rower nie wygląda jakby o niego dbano Sądząc z doczepionej stopki typowy bułkowóz zgodny z polską moda na „mtb”. Nie wiem czy dałbym za to 650zł. Gdzie i jak chcesz tym jeździć?
Gość Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Mówiąc inaczej: szmelc Przecież to jest jeszcze na wolnobiegu, szkoda pieniędzy
TheSzymek Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 Dobrze, dziękuję Państwu za opinie Oczywiście szukam roweru MTB/Kross na drogi, czasami po lesie, oczywiśćie nie jakość HARD tylko po ścieżkach leśnych, czasami może na jakieś góreczki. Czy możecie mi Panowie coś polecić w budżecie do 800zł? Oczywiście, używanym sprzętem też nie pogardzę Znajomy zaproponował mi rower Kross Hexagon v3 na szczękach, co sądzicie o tym rowerze? Rower prawie nowy, przejechał tylko 20km. Był nieudanym prezentem i zalega w garażu.
Gość Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 800 zł to zdecydowanie za mało na cokolwiek. A jeżeli ma to być rower żeby pojechać po bułkę to chyba bym wziął rower z Decathlonu, gwarancja jest przynajmniej.
roberttrebor Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 toz to kupa złomu,dozbieraj troche kasy i moze cos znajdziesz cos ze starszych roczników,na kołach 26" mozna cos jeszcze znaleźć w niezłej cenie
TheSzymek Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 Opinie o rowerze Kross Hexagon v3 bym poprosił ^^ Ponieważ z tamtego roweru z OLX zrezygnowałem ;p
TheSzymek Napisano 4 Lipca 2016 Autor Napisano 4 Lipca 2016 Rower nie jest nigdzie wystawiony, znajomy mi zaproponowal poprostu oferte sprzedaży za 650zł, jednak myślę, że zejdzie do 600zł. Rower zeobił tylko 20km a teraz stoi niepotrzebny w garażu.
roberttrebor Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 na Allegro mozna go znaleźć za 450,no szału niema ale na jakies lekkie przejażdżki
KROSS.R7.2016 Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 ja miałem kiedyś hexagon v4 i powiem szczerze że mi się całkiem dobrze na nim jeździło nawet poszaleć po lesie można było mój był z okolicy 2009 roku ja polecam ale ceny to ci nie powiem za ile to brać zorientuj się w necie ja bym dał góra 4 stówki gdyby był jak nówka
TheSzymek Napisano 5 Lipca 2016 Autor Napisano 5 Lipca 2016 Czy mogę prosić o opinie na temat tego roweru? http://www.mediaexpert.pl/mtb/rower-indiana-x-pulser-2-6-m21-czarno-zielono-bialy-polysk-bp,id-614252 Zadecydowałem, że jednak wole jeszcze dozbierać i kupić nowy rower Wkońcu są wakacje i pracy pełno c;
Gość Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Padaka na wolnobiegu. Blagam, nie szukaj roweru w marketach. Poprzegladaj tematy ktore juz sa, na allegro sa Kandsy. W Decathlonie w tej cenie tez jest chyba cos "zjadliwego"
TheSzymek Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 Padaka na wolnobiegu. Blagam, nie szukaj roweru w marketach. Poprzegladaj tematy ktore juz sa, na allegro sa Kandsy. W Decathlonie w tej cenie tez jest chyba cos "zjadliwego" Skreśliłeś go tylko za wolnobieg i za to że jest w markecie? ;/ Coś więcej o reszcie osprzętowania? ;/ Jak dla mnie to wolnobieg a kaseta nie ma róźnicy ( wiem, że pewnie to dwa różne światy ale dla mnie nie ma to raczej znaczenia ;/ )
Marcin9 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Coś więcej o reszcie osprzętowania? ;/ Zamontowano najgorszy możliwy szrot... Jak dla mnie to wolnobieg a kaseta nie ma róźnicy Uwierz jest różnica.. Kaseta najmniejsza zębatka 11t a wolnobieg 14t. W przypadku wolnobiegu lubią się też giąć osi... Za tą cenne można znaleźć na allegro Kands/Lazaro/Spartacus z osprzętem Acera i 8rz kasetą.
TheSzymek Napisano 6 Lipca 2016 Autor Napisano 6 Lipca 2016 Interesowałaby mnie cena około 800 zł najlepiej ;/ Tylko że wtedy liczę tylko i wyłącznie na używany sprzęt. Czyli póki co najlepszym wyborem będzie Kross Hexagon v3 lub coś z tej półki ? Zamontowano najgorszy możliwy szrot... Uwierz jest różnica.. Kaseta najmniejsza zębatka 11t a wolnobieg 14t. W przypadku wolnobiegu lubią się też giąć osi... Za tą cenne można znaleźć na allegro Kands/Lazaro/Spartacus z osprzętem Acera i 8rz kasetą. Wiem wiem, czytałem o kasecie i wolnobiegu Zamontowano najgorszy możliwy szrot... Uwierz jest różnica.. Kaseta najmniejsza zębatka 11t a wolnobieg 14t. W przypadku wolnobiegu lubią się też giąć osi... Za tą cenne można znaleźć na allegro Kands/Lazaro/Spartacus z osprzętem Acera i 8rz kasetą. Wiem wiem, czytałem o kasecie i wolnobiegu Zamontowano najgorszy możliwy szrot... Uwierz jest różnica.. Kaseta najmniejsza zębatka 11t a wolnobieg 14t. W przypadku wolnobiegu lubią się też giąć osi...Za tą cenne można znaleźć na allegro Kands/Lazaro/Spartacus z osprzętem Acera i 8rz kasetą. Czy Mógłbyś podać mi jakieś wybrane przez Ciebie modele?Pewnie sie lepiej znasz i wiesz na vo warto zwrócić uwagę
Marcin9 Napisano 6 Lipca 2016 Napisano 6 Lipca 2016 Kross Hexagon v3 Nie nie będzie.. Czy Mógłbyś podać mi jakieś wybrane przez Ciebie modele? http://www.forumrowerowe.org/forum/118-zakup-roweru-z-przedzialu-cenowego/ Setki identycznych tematów... Pewnie sie lepiej znasz i wiesz na vo warto zwrócić uwagę Z tyłu minimum 8rz osprzęt najlepiej gdyby osprzęt był Alivio (lub wyżej) ale niestety nie ten budżet... Dobrze będzie jeśli Acera.. Nie kupuj z mechanicznym "hamulcami'' tarczowym-one praktycznie nie działają. Tanie hydrauliki lubią lać więc najlepsze będą v-brek
artoor Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Co ten wątek robi w dziale "Nietypowe"? Istnieje specjalny dział poświęcony zakupom rowerów.
TheSzymek Napisano 7 Lipca 2016 Autor Napisano 7 Lipca 2016 Znalazłem takie rowery: http://olx.pl/oferta/rower-kross-hexagon-x2-kola-26-cali-rama-21-altus-tarcze-scott-trek-CID767-IDgs611.html#ef4e24cbe3 http://olx.pl/oferta/rower-pilne-CID767-IDgfhxR.html http://olx.pl/oferta/pilnie-sprzedam-rower-rambler-29er-1-0-CID767-IDgsIl5.html Warte uwagi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.