Kamiloss Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Witam, szukam jakiejś lampki na przód do roweru, lampka przydałaby mi sie gdy jeżdzę pod miastem lub wracam późno do domu(niestety nie mam oświetlonej drogi ☹️), szukam czegoś mocnego najlepiej z zewnętrznym akumulatorem 18650 ponieważ posiadam takowe akumulatorki i najlepiej z dioda CREE LED. Mogę przeznaczyć na zakup ok. 100zl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 albo jakaś latarka Convoy albo coś w tym stylu https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/oswietlenie-rowerowe/lampki-przednie/p,lampka-przednia-panther-2-cree-xm-l-u2-led-unity,584806.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 właśnie nie chce latarki. miałem kiedyś pożyczona od kuzyna i niezbyt dobrze jeździło mi sie z nią. zajmuje dużo miejsca i była dla mnie nieporęczna ed. może ktoś coś powiedzieć ma temat tej lampki? http://allegro.pl/latarka-rower-oswietelnie-lampka-xml-t6-cree-led-i5280349684.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Tyle że różnych latarek jest cała masa, a tylko część faktycznie nadaje się na rower. I nie będzie chyba nic lepszego właśnie od wyżej podanych propozycji. Jeżeli z zewnętrznym akumulatorem to właśnie lampka tego rodzaju jak w linku. Ale raczej powinna wystarczyć latarka convoy s2+ która w zupełności wystarcza do dobrego oświetlenia całej drogi. Duża nie jest więc tu problemu nie powinno być, bo w zasadzie nie będzie mniejszej latarki o takich osiągach. Bo te z zewnętrznym akumulatorem też nie będą jakieś specjalnie małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 75 stron o oświetleniu, temat wałkowany już tysiąc razy ale nie, trzeba założyć kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 A gdyby tak w ciągu 1 dnia zrobiono rewolucje oświetleniową i wprowadzono na rynek super hiper latarki? Lepiej założyć nowy temat przecież .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Kolegom za pomoc dziękuje chyba kupie tą z alledrogo bo kusi, a hejterzy hejtujcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.